• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2020

23:46

ČUVAJTE SE! Luna STREPELA od Kijinog komentara, ona joj se obratila, a onda je usledilo OVO - Đoganijeva joj odmah odgovorila! (VIDEO)

Rijaliti

ČUVAJTE SE! Luna STREPELA od Kijinog komentara, ona joj se obratila, a onda je usledilo OVO - Đoganijeva joj odmah odgovorila! (VIDEO)

Podeli vest

Iznenadila ju je.

Luna Đogani i njena majka Anabela Atijas su zablistale na sceni sa pesmom "Italiana", a njihov nastup je sve oduševio.

Foto: TV Pink printscreen

ANKETA - KO ZASLUŽUJE POBEDU NA ZADRUGOVIZIJI? Informer će večeras UŽIVO U EMISIJI SAOPŠTITI KO JE DOBIO NAJVIŠE GLASOVA! GLASAJTE!

Đoganijeva i Kristina Kija Kockar su se nakon dugo vremena ponovo su se srele na velelepnom imanju, tamo gde je sve i počelo, a Kija je ove noći imala samo reči hvale za majku i ćerku. 

- Dobro veče Luna, dobro veče Anabela. Meni se ovo svidelo. Bile ste super. Očekuju od mene neki spektakl. Meni se ovo svidelo, super su kostimi. Izabrale ste letnji hit. Čuvajte se i pazite se i volite u normalnim količinama - rekla je Kija.

Foto: TV Pink printscreen

- Hvala Kija - rekla je Luna sa osmehom.

SMEM LI DA TE POHVALIM? Kija odmah BACILA KOSKU, uputila Gagiju KOMPLIMENTE, svi ostali ZABEZEKNUTI! (VIDEO)

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija