• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2020

10:23

POPEO SI SE NA NJU, PA NE SILAZIŠ! Osman PROZVAO SVOG SINA, pa uputio Šopićevoj BRUTALNU PORUKU!

Rijaliti

POPEO SI SE NA NJU, PA NE SILAZIŠ! Osman PROZVAO SVOG SINA, pa uputio Šopićevoj BRUTALNU PORUKU!

Podeli vest

Ivani neće biti svejedno zbog ovoga.

Svađa rijaliti para Ivane Šopić i Stefana Karića nastala je zbog neprimerenog rečnika Šopićeve sa Stefanovom prijateljicom Kijom Kockar dok je trajala ,,Zadrugovizija". Karić nije mogao da oprosti Ivani reči koje je uputila Kiji, pa je odlučio da zauvek stavi tačku na njihov odnos.

SIGURNA SAM DA IMA NEKOGA, PLAŠIM SE... Matora JECALA zbog Sanje, ona joj ODBILA POZIV UŽIVO U PROGRAMU, Tomićeva PROPALA U ZEMLJU! (VIDEO)

 

Foto: printscreen instagram/karic_osman

Osman Karić, Stefanov otac, je neko ko pomno prati svaki korak svog sina je rešio da se našali na njegov račun. Naime, Osman je poslao dve haljine na velelepno imanje, jednu za Stefanovu bivšu devojku Ivu Grgurić, a drugu za Ivanu. Ono što je zanimljivo jeste da svaki put nakon što su zadrugarke dobile haljine usledio je raskid, pa se na to i sam Osman osvrnuo na to.

- Kad god poklonim haljinu... Zbogom, Čarli - napisao je Osman.

KAKAV ŠOK PRED FINALE! Orozović izgubio od Matore u igri, a evo KO je zauvek NAPUSTIO Zadrugu 3! (VIDEO)

Međutim, to nije sve, kako su vrele akcije Ivane i Stefana česta tema za crnim stolom, Osman je odlučio i da na tu temu iznese mišljenje.

Foto: printscreen instagram/karic_osman

- Sine, ti se popeo na nju kao dete na trešnju, eno ti ga Drvo mudrosti, pa se veri o njega - našalio se Osman.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija