• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

18:00

RASKID MAJE I JANJUŠA! Grca u suzama, sasula mu U LICE - P*ČKO JEDNA, UNIŠTAVAŠ ME! Ljubomorisao kao NIKADA - oženjen je, a njoj ZAMERA OVO! (VIDEO)

Rijaliti

RASKID MAJE I JANJUŠA! Grca u suzama, sasula mu U LICE - P*ČKO JEDNA, UNIŠTAVAŠ ME! Ljubomorisao kao NIKADA - oženjen je, a njoj ZAMERA OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Haos uživo

Oženjeni Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković danas su imali sukob u "Zadruzi". 

Marinkovićeva je grcala u suzama zbog njega, te mu je sasula sve u lice.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Objasni mi, kako se ponašaš ceo dan? Uništavaš me. Ne valjam ni kad sam normalna, ni kada nisam. Reci šta imaš da kažeš, p*čko jedna! Svaki dan plačem zbog tebe, šta sam ti danas uradila da se tako ponašaš? - rekla je Maja.

- Uradila si juče! - odbrusio je Janjuš, pa počeo da joj zamera što je hvalila Mensura.

SKRIVENA VRATA U ZADRUZI DOSAD NISTE VIDELI? Hvata ih JEDAN KADAR - Zadrugari se NIKAD NISU SETILI da pokušaju da IZAĐU KROZ NJIH!

Ona mu nije ostala dužna na ove reči, već su jedan drugome prebacivali da su ljubomorni. On je njoj govorio da je ljubomorna na sve devojke, a sve poslušajte u videima.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija