• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2020

08:33

SVE SAM IZGUBIO ZBOG MAJE, A ONA JE ZALJUBLJENA U MENSURA! "Sa njom ne bih mogao da provedem ni sat vremena" Ona URLALA - napravili HAOS! (VIDEO)

Rijaliti

SVE SAM IZGUBIO ZBOG MAJE, A ONA JE ZALJUBLJENA U MENSURA! "Sa njom ne bih mogao da provedem ni sat vremena" Ona URLALA - napravili HAOS! (VIDEO)

Podeli vest

Žestoka svađa!

Glavna teman na "Pretresu" bila je veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i njihova međusobna ljubomora.

Foto: TV Pink printscreen

- Ne zanima me šta je bilo sa Ivanom, ja sam sada sa Majom i samo sa njom imam taj blizak odnos. Ljubomore ima sa Majine strane, sa moje nema. Maja je zaljubljena u Mensura, ja sam to primetio. Meni više ništa ne znači u životu. Devojka koja meni ljubomoriše već četiri i po meseca, a ne postoji nijedna situacija. Ona mi je napravila 25 puta scene, a ja sam se posvetio njoj sve vreme, sve sam zbog nje otpisao i žensku i mušku osobu. Što se tiče Mensura, non-stop mi ga spominje - naveo je Janjuš.

- Ja ne vidim nijednog muškarca u kući, osim njega - vikala je Maja.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Meni samo dve osobe mogu suditi, ni gledaoci ni žiri, a te dve osobe će mi suditi. Ništa me drugo ne interesuje. Video sam to jer Maja pravi te situacije i ispada da ja radim neke stvari, da ja nešto pravim scene, ja ne znam ništa šta radim, niti Jelena, niti Ana, mogu da ustanu, ni Iva, i na nju je ljubomorna - pričao je Janjušević.

- Ja sam danas prema njemu bila divna, on je bio hladan zato što sam mu zamerila za Šopićku jer je rekao da se ništa nije desilo... Nikada nismo videli klip do sada kad su bili intimni. Ja sam vrlo dobro videla sve, posvađali smo se tad - urlala je Marinkovićeva.

Foto: tv pink printscreen

- Ja pričam istinu, pričam kako jeste. Ona je na Mensura klimala glavom i rekla da ću videti šta će da mi uradi da bih crkao od muke. Ja sam svoje završio, najgori sam. Znam da sam najgori, ali ona meni pravi scene koje nemaju veze. Smeje mi se, pravi se budala. Nikoga ne gledam. Ona me provocira. Kaže da je Mensur zgodan, nisam ja lud. Kad je Mensur prošao kaže meni: "Što nisam ovakvog našla". Ne zanima me, sebe sam precrtao, imam svoje probleme napolju, samo o tome razmišljam. Ja ovako sa njom ne bih mogao da provedem ni sat vremena. Nismo raskinuli niti raskidam, ona raskida, juče mi je svašta rekla - pričao je Janjušević.

(VIDEO) BIĆE OVO BURNA NEDELJA U IZOLACIJI! Stefan Karić izabrao njih za POTRČKE! Da li će ih pomiriti?

- Ja sam izgubio sve što sam imao u životu, izgubio sam najbolje. A Maja sve radi namerno, ružno je, a ja nikad nijednoj devojci nisam uradio ništa otkad sam sa Majom. Je l' ja treba da spominjem njene bivše momke, ona je rekla da zna za 12 momaka, rekla mi je za svakog momka sa kojim je bila. Ja znam za tih 12 momaka. Bio sam više zaljubljen, nisam tako kao što sam bio, ove scene su paklene. Ona traži još razloga za svađu - završio je Janjuš.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija