• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

17:01

SRUŠILA SE USRED PROGRAMA, POČELA DA SE TRESE! Šok scena u PAROVIMA - vrištala, grčila se... JEZIVO (FOTO)

Rijaliti

SRUŠILA SE USRED PROGRAMA, POČELA DA SE TRESE! Šok scena u PAROVIMA - vrištala, grčila se... JEZIVO (FOTO)

Podeli vest

Neviđeni kadrovi

U rijaliti šou programu "Parovi" dogodila se neobična situacija koja je mnoge šokirala.

Učesnica "Parova" Ivana Mitrović šokirala je sve gledaoce kada je usred programa tvrdila je da joj "vanzemaljci mute razum".

''NAPRAVIĆU JOJ DETE, VOLIM JE...'' Političar Siniša Vučinić u žiži zbog Jelene Golubović - EVO DA LI JE PUŠTA U ZADRUGU 4!

- Znate, ja kad više ne mogu da izdržim da slušam i kada mi je naporno, ja lepo skinem naočare a vanzemaljci mi pomute razum. I onda ja padam i padam i vrtim se sve u krug. Ozbiljno, znate kako je lep osećaj, niste svesni - rekla je Ivana.

Ona se zatim, kako je rekla, "prebacila u drugi svet", u kojem su je "zaposeli" vanzemaljci i dok je šetala po dvorištu ostali učesnici su u neverici komentarisali ovu situaciju.

Novi šok usledio je kada je Ivana "pod uticajem zelene neobjašnjive svetlosti" pala na tlo i počela nekontrolisano da vrišti, baš kao što je pričala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija