• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

20:03

ISTINA KONAČNO IZLAZI NA VIDELO! Produkcija NAGLO PROMENILA PLAN - Ništa od PITANJA NOVINARA, čeka nas OVO! Dva zadrugara STRAHUJU!

Rijaliti

ISTINA KONAČNO IZLAZI NA VIDELO! Produkcija NAGLO PROMENILA PLAN - Ništa od PITANJA NOVINARA, čeka nas OVO! Dva zadrugara STRAHUJU!

Podeli vest

Biće podvrgnuti poligrafskom testiranju

Večeras će se u "Zadruzi" održati "Minin i Edov trenutak istine". Posle serije "Preživeti Beograd" na kanalu Televizije Pink milionski auditorijum svedočiće raskrinkavanju Mine Vrbaški i Edisa Fetića.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: Printscreen You Tube

Mina će na poligrafu otkriti sve o svom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem, da li svojim ponašanjem želi da ga diskvalifikuje, kao i da li je Vladimira Tomovića namerno svojim ponašanjem dovela do toga da bude diskvalifikovan i izbačen iz rijalitija.

MATORA NAŠLA DEVOJKU? Lepotica u njenom zagrljaju ISTA SANJA - Brzo je prebolela TEŽAK RASKID?

Foto: Printscreen You Tube

A priliku da iznese svoju stranu priče večeras će dobiti i Edis Edo Fetić. O svom odnosu sa ljubavnicom Draganom Mitar otkriće sve, kao i emocije i namere prema još uvek zakonitoj supruzi Zilhi Karišik. Fetić je tražio poligraf da bi dokazao da nije nasilnik i da nije bio nasilan prema Dragani.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ON JE MENI UNIŠTIO DETE! Majin otac Taki BESAN KAO RIS na Janjuša, a sa ćerkom planira da obavi ozbiljan razgovor kad izađe iz Zadruge!
Rijaliti

ON JE MENI UNIŠTIO DETE! Majin otac Taki BESAN KAO RIS na Janjuša, a sa ćerkom planira da obavi ozbiljan razgovor kad izađe iz Zadruge!

Turbulentan odnos oženjenog Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković jedna je od gorućih tema u ''Zadruzi 3'', a oni ne prestaju da intrigiraju novim razmiricama u svom ljubavnom odnosu. Iako su raskinuli pred kamerama rijalitija, oni i dalje dele isti krevet, međutim, svađe ne prestaju. Janjuš je sinoć razbesneo Maju izjavom da bi se vratio supruzi Eni, ali da zna da mu ona ne bi oprostila javnu prevaru, a otac Marinkovićeve, Radomir Taki Marinković, otkrio je šta misli o trenutnoj situaciji između ćerke i oženjenog Janjuša

20.06.2020

14:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija