• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2020

23:14

Gastoz UŽIVO U EMISIJI OTKRIO DA LI SE POLJUBIO SA LUNOM KAD SU BILI U STANU, Miljković će IZGORETI zbog ovoga - ŠOOK! (FOTO)

Rijaliti

Gastoz UŽIVO U EMISIJI OTKRIO DA LI SE POLJUBIO SA LUNOM KAD SU BILI U STANU, Miljković će IZGORETI zbog ovoga - ŠOOK! (FOTO)

Podeli vest

Biće žestoko.

Voditelj Ognjen Amidžić je u večerašnjoj emisiji ugostio između ostalih i rijaliti igrača Nenada Sinđelića Gastoza. Ono što milionski auditorijum najviše zanima jeste da li se između Lune Đogani i njega desilo nešto u noći kada je bila kod njega i kada se pomirila sa Markom Miljkovićem.

MUK U STUDIJU UŽIVO! Kija pričala koje dame sa estrade su NAJZGODNIJE, Gastoz dobacio JEDNO IME - ona ga SASEKLA! Bilo je NEPRIJATNO

Foto: instagram/luna_djogani

Gastoz se odmah brecnuo kada je čuo ovo pitanje, te je žustro odgovorio.

- Ne, ne i ne. Bila je kod mene u stanu, nije bilo ništa. U stanu nije bio Đekson. Stvarno nije bilo ništa. Ovo prelazi svaku granicu. Nema potrebe više ni da budemo drugari - rekao je Gastoz. 

Foto: TV Pink printscreen

MOŽDA NE ŽELI DA ME ŽENI, ALI ĆE MORATI! Šok intervju SLOBINE NOVE VERENICE - ono što je rekla o Kiji IZNENADIĆE SVE! Nikada se nisu UPOZNALE, niti SRELE, ali...

VIŠE O DDEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija