• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

09:19

(VIDEO) ŠERPICE, TEBI ĆE NAJVEĆA KAZNA BITI ŠTO ĆE MOJA KRV TEĆI VENAMA TVOJE DECE! Marko poručio da nikada neće oprostiti Anabeli, ona ga urnisala ovim rečima!

Rijaliti

(VIDEO) ŠERPICE, TEBI ĆE NAJVEĆA KAZNA BITI ŠTO ĆE MOJA KRV TEĆI VENAMA TVOJE DECE! Marko poručio da nikada neće oprostiti Anabeli, ona ga urnisala ovim rečima!

Podeli vest

"Zašto nisi ispao šmeker, dao Anabeli veliki budžet i pružio joj ruku pomirenja ili joj dao mali budžet i stavio je za potrčka? Ovako si Marko, naš, ispao i bez stava i bez karaktera!" - želeli su da čuju gledaoci od Marka Miljkovića

- Ja sam tako osetio da treba da uradim. Neke stvari bih mogao da joj opravdam, ali to njeno ponašanje, jednostavno ne mogu... Okej, Lunina je mama. Više puta je izgubila poštovanje kao Lunina mama, ali mi ipak u malom mozgu stoji da je Lunina mama. Verovatno bi veći haos bio da je Anabela običan učesnik. Ja stvarno ne mogu da oprostim nekom ko je radio takve stvari. Ja ne mogu da pričam šta se tu sve dešavalo. S moje strane neće sigurno doći do oprosta, to jedino može doći s njene strane. Videćemo šta će biti - rekao je Marko.

(VIDEO) UĆUTI, DA TE NE BIH SAŠIO U GLAVU! Haos Miljkovićevih potrčaka! Mensur GAĐAO Minu s čim je stigao, ona OLUPALA JAJA o njega!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Ja se kajem zbog sebe, pre svega zato što nikada u životu nisam bila zla. Nikada nisam bila zlopamtilo. Onaj dan kad je delio budžete rekao je da nije osvetoljubiv, nisam ni ja. Ja ne želim da živim s tom mržnjom u sebi koja me razara. Kajem se! Poklekla sam. Možda i bolje, a to da li će on meni da oprosti ili ne, nije mi ni stalo, jer se radi o čoveku koji prvo sebi treba da sredi život i sebe da ceni. Mašta, može svašta! - izjavila je Anabela.

- To je poenta. To što imaš ti sve gore i gore mišljenje o njemu - rekla je Luna, Anabeli.

Uživajte vi - poručila je Anabela.

- I nije osvetoljubiva. Tu ćemo staviti tačku - rekao je Marko.

- Ko je on meni da oprašta? Ako se moja ćerka uda za tebe, tvoja najveća kazna će biti da moja krvi teče venama tvoje dece! Manipulatoru! Popij pivce! Prvi dan su me digli ovde da pričam o zadrugarima - rekla je Anabela.

- Zašto mi nisi pružila ruku? - pitao je Marko Anabelu.

- Dala sam ti priliku da pokažeš pravo lice. Ja sam majka tvoje devojke! Moja ćerka nije tebe maltretirala. Da li je moja ćerka maltretirala tvoju majku? Mene si bacao na kolena! Hajde, šerpice od dve hiljade dinara - rekla je Anabela.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 3 godine

Anabela je Lunina majka,i moze Luni da kaze j da je suga,glupaca,da ima polnu bolest,na te reci Luna mora da cuti ....majci se ne sme suprostavljati.Ali Marko nije njoj nista da ga ona bije,da mu kaze j***m ti majku u gluvo uvo,da ga kune i naziva smrkacem,itd.On ima pravo da kaze sta misli...inace od ove veze nema nista...zelim im svima da nadju mir i spokoj u dusi.

Mila

pre 3 godine

Bravo za Marka...i to što je dobila nije zaslužila.Razlog njenog ulaska u Zadrugu 3 je da im rasturi vezu...Luna se isplače zbog surovosti majke i želje da je sa 24 godine vodi na povocu.Sve što se suzama plaća trostruko se vraća.

(VIDEO) MOJ OTAC UDARA MOJU MAJKU PESNICAMA U GLAVU!  Luna pričala o traumama, pa spomenula sestru Ninu i Mirka Gavrića!
Rijaliti

(VIDEO) MOJ OTAC UDARA MOJU MAJKU PESNICAMA U GLAVU! Luna pričala o traumama, pa spomenula sestru Ninu i Mirka Gavrića!

Posle emisije "Zadruga - pitanja gledalaca" Marko Miljković i Luna Đogani šetali su po imanju i komentarisali sve ono što se dešavalo tokom ove noći za crnim stolom. Marko je poručio Luni kako ne treba da bude gruba prema ocu Gagiju kom je ranije večeras poručila da zaboravi na nju zbog batina koje je trepla njena majka Anabela, pa su pričali o njoj i Mirku Gavriću

28.05.2020

10:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija