• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

19:26

HAOS! LETI PERJE u Zadruzi! Pokrvile se OKO MOMKA! Žestoka SVAĐA DRUGARICA i ULTIMATUM - Zabrana PRILASKA!

Rijaliti

HAOS! LETI PERJE u Zadruzi! Pokrvile se OKO MOMKA! Žestoka SVAĐA DRUGARICA i ULTIMATUM - Zabrana PRILASKA!

Podeli vest

Haos!

Pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Milici Kemez, a odnosilo se na to što se uvek obruši na Boru Santanu kada god dobije neko loše pitanje. Kemezova se pravdala, pa ponovo potkačila Jelenu Pešić, a ona je uzvratila.

NAPUŠTAJU BELU KUĆU! Anabela i Luna ODLAZE - Donele bitnu odluku! OVO ĆE PROMENITI NJIHOV ODNOS, Marko će ostati sam! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

- Ja sam zaključila da si ti jako loš čovek - poručila je Jelena.

-Evo, sada opet ne pričaju zbog oglasa. Milica nije ljubomorna na to kako izgledaš, oblačiš se, nego kako smo mi bliski - dodao je Bora.

UHVATIO JE I BACIO NA POD! Gavrić OTKRIO MRAČNE TAJNE Gagija Đoganija, on mu uzvratio DUPLOM MEROM - ZNAM DA SI P*ŠIO K*RAC! (VIDEO)

- Ma, ona kao moja najbolja drugarica nije mogla da podnese kada me neko pohvali - istakla je Jelena.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- To je ružno i nije istina. Nerviraju me neke perfidne i lukave stvari koje se rade. Neka neko vidi kako izgleda ova trojka tu - pričala je Milica.

- Zabranjujem Bori da se druži sa biilo kojom devojkom. Nećeš više ni kafu da piješ - govorila je Kemezova.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija