• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2020

08:16

PRŠTALA KRV U ZADRUZI! ''Droljo jedna'' - Mensur i Mina u ŽESTOKOM KLINČU! Obezbeđenje trčalo DA IH SMIRI!

Rijaliti

PRŠTALA KRV U ZADRUZI! ''Droljo jedna'' - Mensur i Mina u ŽESTOKOM KLINČU! Obezbeđenje trčalo DA IH SMIRI!

Podeli vest

Tenzija nikad veća!

Mini Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su se posvađali kao nikad do sad. Uvrede su samo pljuštale, Mina razbijala vrata pa raskrvarila ruku, a potom doživela nervni slom. Jedva je došla sebi.

POČIVAJ U MIRU! Duško Tošić se OPROSTIO od NJEGA - Bio je VRLO BITAN u njegovom životu! VELIKA TUGA!

Foto: Printscreen You Tube

Naime, oni su se posvađali zbog toga što je Mensur primetio da se Mina kretala u društvu drugih muškaraca.

Naš reper DEVITO je uspeo da OBRIŠE FOTKE na kojima ne nosi MASKU, ali OVAJ KADAR je OBELODANIO NJEGOVO LICE! (FOTO)

"Crkavam zbog tebe, ti meni nabacuješ drugog muškarca" rekla je Mina.

Foto: Printscreen You Tube

" Kujo, makni mi se odavde. Ti meni histerišeš ovde. J*baću ti majku. Gde te upoznah, dr*ljo jedna" urlao je Mensur.

"Zaboravi me, majku ti j*ebem. Ti si k*rva jedna raspala. Marš odavde, marš kući. Čekaš leđa da ti okrenem pa se spajaš ovde sa drugima. Ti hoćeš da me namestiš, čim ja leđa okrenem, ti nastupaš k*rvo" govorio je Mensur.

"Šta sam ti uradila? Ti si prvi počeo" rekla je Mina kroz suze.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svetlana

pre 3 godine

Psihopata i agresivac, koji je dšao u Srbiju gde se favorizuje, da priča kako je ugrožen jer je musliman. Zna folirant odlično kako i koga da izazove da glasaju za njega. A ti, Srbijo, isto podrži ovo!

MladenBg

pre 3 godine

I ti bi bila agresivac da ti se ova nakaci na grbacu.

Žaka Pero Laka

pre 3 godine

Ova Dušica kao da je svetica..Šta je ona radila i šta radi,ništa nije bolja od ovih učesnica,Koja bi žena bila sa onom nakazom od Džeksona ,Sad prosiplje poštenje.sinoć je slušam kako podmuklo napada Mensura,kao da je on kriv što joj pišu gledaoci koje kakve poruke.Pristrasna je u mnogim slučajevima prema nekim zadrugarima.Narod vidi sve!!On je učesnik kao drugi i ima prava da se prestavlja kako on smatra da treba.Ona ga napada da je to što rade ona i Mina neshvatljivo,a ruku na srce oni su i iznijeli ovaj realiti ove godine.Ne obožavam Mensura ali ona Tara je tolko pokvarena ljubomorna da se šlikta Dušici napadajući Mensura svrstatavaju ći se u odbrani Dušice koja je na pokvaren način iznijela nešto što i ne treba.Čuj neko joj piše poruke i ona na Mensura.Glupost.Predložio sam ali mi brišu poruke da Dušicu Željko Mitrović ubaci u Zadrugu 4 da vidimo kako se ona ponaša pogotovo kada popije alkohol,jer ga često upotrebljava .Za mene je Marko M.pobjednik,ma što god da se desi u finalu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija