• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2020

08:19

NAPUSTILA ZADRUGU! VATRENA BORBA I UBEDLJIVA DOMINACIJA ovog zadrugara, ovaj procenat je napravio PRAVU POMETNJU - ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

NAPUSTILA ZADRUGU! VATRENA BORBA I UBEDLJIVA DOMINACIJA ovog zadrugara, ovaj procenat je napravio PRAVU POMETNJU - ŠOK! (VIDEO)

Podeli vest

Bilo je očekivano.

Nominovani zadrugari za izbacivanje prethodne nedelje bili su Ivana Krunić i Mensur Ajdarpašić, koji su zaigrali igru i borili se za opstanak u Beloj kući.

 ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: TV Pink printscreen

Ognjen je objasnio Ivani i Mensuru da će večeras praviti avione od papira i da će morati da ih ubacuju u kantu koja se nalazi preko puta njih. Zadrugar koji ubaci najviše aviona je pobednik. Međutim, niko nije ubacio avion u kantu, te nikome nisu duplirani glasovi.

Konačan rezultal bio je 94% prema 6%, a Ognjen je obavestio zadrugare da "Zadrugu" napušta Ivana. Ona se pozdravila sa zadrugarima i napustila imanje.

- Pozdravi Baneta - našalio se Marko.

- Važi, da li može obezbeđenje ispred studija? - rekla je kroz smeh Ivana.

Foto: TV Pink printscreen

REĐALA JE NAJVEĆE HITOVE, A SADA PREŠLA U GLUMICE! Pojavila se na pozorišnoj sceni u Beogradu i SVE IZNENADILA (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija