• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2020

22:21

PRODUKCIJA NAGLO PROMENILA PLAN! Lune je DANAS izašla, a VEČERAS ULAZI ONA! Svi je se PLAŠE, a tu će biti i STARI ZADRUGARI!

Rijaliti

PRODUKCIJA NAGLO PROMENILA PLAN! Lune je DANAS izašla, a VEČERAS ULAZI ONA! Svi je se PLAŠE, a tu će biti i STARI ZADRUGARI!

Podeli vest

Šok!

Iako su gledaoci televizije Pink navikli da utorkom uveče u ''Zadruzi'' prate žurku, ovog puta će sve biti drugačije! Naime, zadrugare će ove noći pitanjima rešetati, ni manje ni više, nego stari zadrugari, kao što je to bio slučaj i prošlog utorka.

PRVA IZJAVA I SUZE NAKON ZADRUGE! Luna Đogani priznala - MOJE ODVRATNO PONAŠANJE... Otkrila da li će pomiriti MARKA I ANABELU, a ovo sebi NIKAD NEĆE OPROSTITI

Foto: Printscreen You Tube

OČEVA SUZA JE NAJTEŽA! Gagi JECAO od bola nakon što je Luna otišla iz Zadruge - NIJE SUŠIO OBRAZE, odjekivalo celo imanje!

Nema sumnje da mnogima neće biti nimalo prijatno kad se budu suočili sa pitanjima bivših cimera, sa kojima nisu bili u dobrim odnosima, a u Beloj kući večeras sledi haos, kao i brojne neočekivane situacije i iznenađenja koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: TV Pink printscreen

Večerašnju emisiju ''Stari zadrugari pitaju'' vodiće, kao i prošlog utorka, voditeljka Dušica Jakovljević.  Stoga, odmah posle emisije ''Amidži šou'' ne propustite emisiju ''Stari zadrugari pitaju'', jer sledi dobra zabava, ali i puno iznenađenja i neočekivanih situacija!

Nina Đogani nije sačekala Lunu ispred stana - Svratila KOD NJEGA! Ni ON Luni neće progledati kroz prste! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija