• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

01.07.2020

16:54

EKSKLUZIVNE FOTKE - STANIJA KUPILA NJIVU! Planira da započne NOVI BIZNIS - pokazala nam je gde će SADA ŽIVETI! Ide VAN BEOGRADA (FOTO)

Rijaliti

EKSKLUZIVNE FOTKE - STANIJA KUPILA NJIVU! Planira da započne NOVI BIZNIS - pokazala nam je gde će SADA ŽIVETI! Ide VAN BEOGRADA (FOTO)

Podeli vest

Prodala je stan u Novom Sadu za velike pare

Stanija Dobrojević rešila je da drastično promeni život! Starleti se smučio urbani život u Novom Sadu, pa je prodala svoj stan u centru tog grada i preselila se u okolinu Rume, gde joj žive majka i brat.

Kako saznajemo, deo novca od tog stana odlučila je da uloži u, verovali ili ne, poljoprivredu!

BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI! Ovo je majka Stanije Dobrojević - pozirala u bikiniju! Zategnuto telo, ćerka je sve nasledila od NJE! (FOTO)

Rijaliti zvezda je, naime, kupila njivu, na kojoj gaji pšenicu, kukuruz, ovas, a od ostatka novca kaparisala je stan u izgradnji u Rumi. Ekipa Informera uputila se u ovo vojvođansko mesto da proveri šta je to Stanija smislila, a Rumljani su jedva dočekali da je ogovaraju!

- Stanija se svima hvali da je dobila ogroman novac od stana u Novom Sadu. Prodala ga je jednoj agenciji sa celokupnim nameštajem i svojim portretima na zidovima! Sada se taj stan iznajmljuje na dan i kažu da je veoma tražen - priča starletina komšinica iz Rume i nastavlja:

Foto: Marko Đoković

- Eto, sada je stalno viđamo, baš je druželjubiva. Uvek nam se javi i lepo se ispričamo. Viđamo je i kako trenira kod jezera Borkovac, baš tamo je kaparisala stan u izgradnji.

Stan u Rumi nije jedina stvar u koju je Dobrojevićeva investirala.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još DEVET DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Kupila je i njivu od tri hektara. Već je zasadila pšenicu, koju će koristiti u prozvodnji svoje kozmetičke linije. Ona već sada ima svoj čaj za mršavljenje od različitih travki, kao i mleko za telo i losione. Sve biljke koje je koristila za te preparate ranije je kupovala od drugih, a sada će sve to saditi na svojoj njivi - završava priču njena komšinica, koja nas je uputila ka jezeru Borkovac.

Tamo smo zatekli Staniju baš dok je sa investitorom nadgledala radove.

- Baš ovde ću živeti! - pohvalila nam se starleta i dodala...

- Mislila sam da se nikad neću preseliti iz Novog Sada, ali sam prodala stan po super ceni! Rešila sam kupim novi u Rumi, baš sam srećna. Sledeće godine se useljavam, a do tada ću biti kod mame i brata.

STANIJA PRODALA LUKSUZNI STAN - za njega zaradila OGROMNU SUMU! Pogledajte kako IZGLEDA - devojački SAN! Evo gde sada ŽIVI! (FOTO)

Stanija nas je potom odvela do svoje njive.

- Rešila sam da se posvetim organskoj kozmetičkoj liniji. Zato sam kupila njivu, hoću da sadim ono što mi treba za proizvodnju kozmetike. Na to me je nagovorio brat Sani, zajedno smo u ovom biznisu. Znam da ćemo uspeti! - završava priču Dobrojevićeva.

Ulazi u "Zadrugu 4"

Stanija Dobrojević potpisala je ugovor za "Zadrugu 4", gde će se naći rame uz rame sa Kristijanom Golubovićem. Kako saznajemo, ona neće ući u rijaliti odmah na početku, već kasnije. Njen plan je da najpre razvije kozmetičku liniju i da zaposli radnike koji će voditi računa o svemu dok je ona u rijalitiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 3 godine

SELJANKE i treba da su na njivi, a ne da na terasi zgrade pokazuju svoja silikonska dupeta i sise !!!! Vuku je koreniiii...

Smederevac

pre 3 godine

Haha prodala garsonj.of 25 m2 za 35 hilj.glavni posao je zavrsio zanat a la Ajfonka.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija