• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

03.07.2020

11:58

PRETUČENI BIVŠI ZADRUGARI! Ne mogu da dođu sebi, REAGOVALA POLICIJA - Zahteva ADVOKATA! '' NE SMEM NIŠTA DA PRIČAM''

Rijaliti

PRETUČENI BIVŠI ZADRUGARI! Ne mogu da dođu sebi, REAGOVALA POLICIJA - Zahteva ADVOKATA! '' NE SMEM NIŠTA DA PRIČAM''

Podeli vest

Još nije poznat motiv divljačkog napada.

Bivši učesnici "Zadruge 3", majstor za tetovaže Filip Reljić, i pevačica Ivana Krunić napadnuti su sinoć u kasnim večernjim časovima, saznaje Pink.rs. Filip je zadobio brojne povrede, a slučaj je prijavljen policiji.

BIO JE LUNI SVE - Nisu se RAZDVAJALI, sva nedelje je ulazio u ZADRUGU 2 zbog nje, a sada se DRUŽI KAO KIJOM! OVO BOLI!

Foto: Privatna arhiva

- Sinoć su Ivana i Filip napadnuti. Filipa su pretukli, ali je srećom živu glavu izvukao bez težih povreda. Ivanu nisu tukli, ali su ih oboje vređali - rekao je dobro obavešten izvor.

(VIDEO) MOŽDA PREĐE I NA MUŠKARCE! Dragana se podsmevala Edovom RAZVODU, pa poručila da se on nikada neće smiriti!

Filip nije krio šok zbog napada.

Foto: printscreen/tvpink

- U šoku sam. Prijavili smo policiji, sada idem da podnesem krivičnu prijavu. U konsultaciji sa advokatom mi je rečeno da pre suđenja ne smem ništa da pričam - kratko je izjavio Reljić, koji nije želeo da kaže kako je došlo do ove nemile situacije.

(VIDEO) TI MENE HOĆEŠ DA DISKVALIFIKUJEŠ, OVO JE KRAJ! Maja jecala i tražila Janjušu da se zakune u dete, on izgoreo od BESA!

Ivana i Filip su inače druženje započeli u "Zadruzi", a nakon njenog nedavnog napuštanja rijalitija juče su se videli u njegovom studiju za tetoviranje, a nakon toga su napadnuti.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Samo neka ih nalivaju alkoholom, sve je bez veze dok neko ne pogine. E, to će da bude prekretnica u rialiti programima. Sa pravljenjem bebe više nije interesantno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija