• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2020

19:30

NJEGOVE SUZE BOLE! Mensur kroz JECAJE priznao da mu se OTAC UBIO, odrastao je sa tetkama, morao da čuva i brata! ISPOVEST KOJA SLAMA SRCE!

Rijaliti

NJEGOVE SUZE BOLE! Mensur kroz JECAJE priznao da mu se OTAC UBIO, odrastao je sa tetkama, morao da čuva i brata! ISPOVEST KOJA SLAMA SRCE!

Podeli vest

Ove detalje iz njegove prošlosti niko nije znao.

Mensur Ajdarpašić je bio jedan od gostiju voditeljke Sanje Marinković u emisiji "Magazin In" gde je otvorio dušu i progovorio o svom učešću u rijalitiju, kao i vezi koju ima.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još ŠEST DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Ja uvek od sebe polazim i na svojoj vezi sam osetio to najbolje. Ja se trudim da se vratim svojim emocijama. Sve bi se upotpunilo kad bi bilo kao što je ona nekad bila. Nekada sam to želeo, a sada kada najviše imam - ništa ne želim. Ne treba pritiskati nešto što ne ide, ne treba siliti. Sa svoje 23 godine se borim da ne silim - rekao je Ajdarpašić, koji je otkrio zbog čega je agresivan i posesivan.

Foto: TV Pink printscreen

RASTUŽILA SE... Zilha NEUTEŠNA nakon njegove SMRTI, MOLI ZA POMOĆ, spomenula i DECU - ŠOK!-

- Ja sam iz svojih ličnih iskustava, iz porodice, naučio da ne smem da verujem nikome jer sam neke stvari doživeo lično i bio svedok nekih situacija. Veći deo života odrastao sam sa majkom i bez oca. Teško je kada nemate dva roditelja, ali sam u detinjstvu do osme godine rastao sa oba. Posle su se rastali, majka je ostala kod svoje porodice, a moj otac ostao u našoj kući. Otac je posle nekog vremena preminuo, ubio se. Odrastali smo sa tetkama, pa sa majkom. Moja baka je uvek bila za to da budem u kući, uvek je bila uz nas. Majka koja je otišla tada da zaradi više, uradila je dobro. Ja sam vodio računa o bratu sa 18 godina. Znam kako je biti nevoljen i kada ti je teško - rekao je Mensur u emisiji "Magazin In".

- Iz nekog besa što mi osoba ne uzvraća ljubav ja radim te stvari. Da je možda mirnija i shvata stvari koje su se dešavale, bilo bi bolje - pričao je Mensur sa suzama u očima. 

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija