• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2020

01:36

JA SAM SELJANKA, A TI SI ISKOMPLEKSIRAN! Nastao NEVIĐENI KARAMBOL tokom karaoke obračuna! Bora PONIZIO Sanju, Matora odmah USKOČILA! (VIDEO)

Rijaliti

JA SAM SELJANKA, A TI SI ISKOMPLEKSIRAN! Nastao NEVIĐENI KARAMBOL tokom karaoke obračuna! Bora PONIZIO Sanju, Matora odmah USKOČILA! (VIDEO)

Podeli vest

Stala je u odbranu svoje devojke.

Šoumen i zadrugar Bora Santana bio je sledeći koji se oprobao u ,,Karaoke obračunu". Bora je dobio pesmu od Leksington benda ,,Dobro da nije veće zlo".

ANKETA! KO ZASLUŽUJE POBEDU U KARAOKE OBRAČUNU? Večeras će Informer.rs UŽIVO SAOPŠTITI REZULTATE

Foto: TV Pink printscreen

Nakon što je završio sa nastupom, Bora je bio prepušten komentarima stručnom žiriju, a nastao je karambol, kada je Sanja Stanković skrenula Santani pažnju na ponašanje. Svađa je dostigla vrhunac kada se umešala i Jovana Tomić Matora. 

- Ja sam htela da spustim loptu, to Pamela iz Bora, nisi rekao u lepom kontekstu, meni je drago da me upoređuješ sa Pamelom. Ja se ne vređam kada si ti u pitanju! Ti si mene malopre komentarisao dok su trajale reklame, ali očigledno ti mene ne podnosiš, mnogo si ti bitan za poligraf. Tebi sam bitna čim me komentarišeš. Ti si toliko iskompleksiran, ja sam seljanka iz Bora, ali sam bar dobra, ja svoju devojku ne nazivam k*rvom! - odbrusila je Sanja Stanković.

- Ti ne znaš dva padeža da ubodeš! - uzvratio je Bora.

Foto: TV Pink printscreen

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još PET DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Evo direktno se javlja Eminem, samo da vam kažem, ja sam osoba koja je živela tu sa vama, nebitno je kako sam izašla, hoću samo da vam kažem da sam dobila ulogu da vas komentarišem, niti sam iznad vas, a bila sam u vašoj koži! Ja ti nisam kriva što si nervozan, izašlo je već da pljuješ nas! Meni nemoj da plačeš! Što se tiče nastupa, mogao si da budeš bolji! Krivo mi je zbog svega što se dešava sa Milicom, ja sam na tvojoj strani, ali iskreno, posle ovoga, baš me boli uvo. Neću ni da te komentarišem! - odbrusila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink printscreen

Kako je izgledalo sve, detaljno pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija