(VIDEO) TAKMIČENJU JOŠ UVEK NIJE DOŠAO KRAJ! Veliki šef poslao važno saopštenje i UPOZORENJE za finaliste

TV Pink printscreen

13:10 Rijaliti 0

informer.rs | 07. 07. 2020.

Dok je većina zadrugara doručkovala, začulo se zvono za pismo, te su se svi finalisti okupili za crnim stolom

- Dragi zadrugari, kraj ovog takmičenja se bliži, ali još uvek nije došao, pa je neophodno da sve funkcioniše narednih dana. Odmah sklonite sve crne džakove sa kreveta i iz spavaće sobe. Osim toga, neka Tara rasporedi poslove kako biste sredili Belu kuću - glasilo je pismo.

OGLASILA SE IZBAČENA! Momak joj u Zadruzi, a ona drugom MUŠKARCU PRIREDILA ovo čim je UKLJUČILA TELEFON!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još ČETIRI DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Tara se potom dogovorila sa zadrugarima ko će šta da očisti i sredi.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE