• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2020

23:45

"OBRAĆAM SE VELIKOJ ŠEFICI!" Luna se UŽIVO IZ ŠIMANOVACA obratila Milici Mitrović - imala MOLBU, tiče se ZADRUGE! (VIDEO)

Rijaliti

"OBRAĆAM SE VELIKOJ ŠEFICI!" Luna se UŽIVO IZ ŠIMANOVACA obratila Milici Mitrović - imala MOLBU, tiče se ZADRUGE! (VIDEO)

Podeli vest

Ne može da dočeka!

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani večeras je gost u "Amidži šou".

Ona je izašla iz treće sezone rijalitija pre manje od nedelju dana, te se i dalje privikava na reačan svet. Blogerka i pevačica komentarisala je svoje učešće u rijalitiju, te je rekla:

STAVILA NOVU PERIKU! Pogledajte KAKO se Luna sredila za Šimanovce - sva u KRISTALIMA! Sevnulo UŽIVO u emisiji (FOTO)

- Žao mi je zbog svega. Ulazak je bio loš po mene, po moju porodicu, sve sam ponovo uradila pogrešno. Ne mogu da vratim vreme ali mogu da izvučem neku pouku i da već jednom promenim neke stvari i da neke stvari dovedem u red - priča Luna i otkriva šta planira dalje.

- Sve dok su oni unutra, tamo sam i ja. Ne mogu da odahnem, jedva čekam da se sve završi. Evo, obraćam se Velikoj šefici, nadam se da neće promeniti dan finala, ne mogu više ni dan duže. Jedva čekam da nastavi svako svoj život tamo gde je stao, da živimo punim plućima i nadam se da je ovo kraj, da se stavlja tačka na celu priču "Zadruge" - rekla je ona.

Foto: tv pink printscreen

Sledeće pitanje bilo je "Da nema Marka, koji muškarac iz Zadruge bi mogao da zadovolji tvoje standardne?"

- Brendon fazon... Stvarno nijedan, o tome sam i sa Markom pričala, nijedan ne postoji tamo - rekla je Luna.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još TRI DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- U sukobu Marka i Sava, čiju stranu zauzimaš - pitali su je, a ona je rekla:

- To je bio nesporazum, nego neki razlog za svađu. Mislim da će se napolju razumeti. Ja ne tražim da zbog mene prihvate jedan drugog, a meni je bitno da obojicu imam u svom životu. Što se mene tiče, ne moraju da se vole, samo nek se poštuju - rekla je Đoganijeva, a sve poslušajte u videu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59