• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

08.07.2020

09:57

DRAGANA MITAR NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE: Konačno se RAZVODIM! A evo šta će biti sa EDOM! Otkrila PLANOVE!

Rijaliti

DRAGANA MITAR NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE: Konačno se RAZVODIM! A evo šta će biti sa EDOM! Otkrila PLANOVE!

Podeli vest

Dragana Mitar izbačena je iz rijalitija, a nakon deset meseci boravka otkriva kako se sada oseća, kakvi su joj planovi, ali i priznaje da je sada čeka najteži period života

Kako je u spoljnom svetu nakon 10 meseci?

- Još uvek sam u šoku i ne mogu da se naviknem. Nisam spavala uopšte. U glavi mi je zbrka. Danas me čeka informativni razgovor sa roditeljima, kojeg se plašim.

(VIDEO) POTPUNI ŠOK! ANABELA SE SLOMILA, PA PRIŠLA SLOBI! Luninom BIVŠEM šapnula je SAMO JEDNO!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još TRI DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Zbog čega? Zbog tvog odnosa sa Edom ili zbog seksa pred kamerama?

- Zbog svega. Ne znam kako je sve to prikazano napolju, niti znam šta se sve dešavalo i pisalo dok sam bila unutra. Više ništa ne znam.

Šta će biti sa tobom i Edom? Hoćeš li ga čekati u studiju?

- Sve ono što smo mi planirali i želeli nakon ove "Zadruge", dovedeno je u pitanje. Mnoge stvari mi je radio iza leđa, a to sam saznala tamo, tako da… razočarao me je prilično. Videla sam da je plakao kada sam izašla, ali nisam sigurna da mu verujem kao pre.

Foto: TV Pink printscreen

Pričali ste o tome da se preseliš u Novi Pazar. Da li je to izvesno ili si odustala i od toga?

- Ma kakav Novi Pazar. Šta ću ja tamo? Govorio je i on da će se preseliti u Beograd, ali pitanje da li to i dalje stoji kao opcija. I njemu je u glavi zbrka kao i meni. Videćemo kad izađe i kad se sve ovo završi. Mene čeka suđenje sa suprugom Sinišom krajem ovog meseca, čeka me razvod. Eda takođe, nadam se, čeka njegov.

U "Zadruzi" ti je bilo dozvoljeno da viđaš sina svake dve nedelje. Koliko ti je to značilo?

- Takav sam ugovor napravila i sve što smo se dogovorili pre mog ulaska, ispoštovano je s njihove strane. Značilo mi je puno, jer to vreme koje sam provodila sa Jocom davalo mi je snagu. A opet, kada bih se rastajala od njega, iznova me remetilo.

Da li planiraš da uđeš i u "Zadrugu 4"?

- Ne. Što se mene tiče, ja sam zauvek završila sa rijalitijima.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija