• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2020

23:11

LUNA PODELILA SLIKU NOVOG AUTA! Bembara sa MAŠNICOM PREKO - EVO KAKO IZGLEDA BESNA MAŠINA! Ne može da sakrije SREĆU (FOTO)

Rijaliti

LUNA PODELILA SLIKU NOVOG AUTA! Bembara sa MAŠNICOM PREKO - EVO KAKO IZGLEDA BESNA MAŠINA! Ne može da sakrije SREĆU (FOTO)

Podeli vest

Samu je sebe častila!

Pevačica i pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani rešila je samu sebe da obraduje novim kolima!

LUNA ĐOGANI KUPILA NOVA KOLA! Kakva MAŠINA - od 25.000 EVRA, BOMBA! Već dugo ga je ŽELELA, sada OBRADOVALA SAMU SEBE! (FOTO)

Kako je došlo do toga, pisali smo detaljnije ovde, a Đoganijeva je sada podelila prvu sliku iz svoje nove mašine.

Foto: tv pink printscreen

Tekst potpisa

Ona je samu sebe častila luks automobilom marke BMW, a preko ju je čekala čak i crvena mašnica.

SA PINKA SADA SAOPŠTILI... IZLAZI IZ ZADRUGE VEČERAS! ŠOOOK - Velika šefica potvrdila IZBACIVANJE (FOTO)

- Došla moja nova beba. Samu sam sebe iznenadila - napisala je Lunči na slici novih kola.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Koja

pre 3 godine

Sirotica.....a sta je sve morala da uradi u Zadruzi da bi priustila "bembaru" ??? Da sisa nozne prste balvanu iz Brusa, da se jebe javno pred kamerama i pored svog TATE, da ponizava majku, da gura prste u svoju ribicu i dupe..... Jadna ti majka koja te rodila i otac koji te napravi tako ruznu i nevaspitanu !!!!

Jeca

pre 3 godine

Neuki narode, upravo ste, neradniku i lenstini Luni, kupili auto. Sada je na redu Anabela da i njoj kupite stan...Koje vama i vasim bliznjima nesto takvo kupio? Ko zna, mozda ce vam se njih dve, onako usput, po obicaju, i zahvaliti a u svoja cetiri zida vas ismevati zbog vase naivnosti. Zar zaista treba puno pameti da bi se videlo koliko zla lezi u Anabeli a koliko lazi i sebicnosti, u Luni. Neka vam je Bog u pomoci!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija