• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji.hr

09.07.2020

17:49

ŠOK - UMRLA UČESNICA RIJALITIJA! Potvrdili iz PRODUKCIJE - borila se sa UPALOM PLUĆA i preminula u TRIDESETOJ GODINI (FOTO)

Rijaliti

ŠOK - UMRLA UČESNICA RIJALITIJA! Potvrdili iz PRODUKCIJE - borila se sa UPALOM PLUĆA i preminula u TRIDESETOJ GODINI (FOTO)

Podeli vest

TUGA

Vanja Žikić, 30-godišnja Varaždinka koju je učestvovala u šou "Život na vagi", preminula je u rečkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. Na kraju je dobila sepsu, a lečenje je otežavala i njena težina. 

- Duboko smo potreseni vešću o Vanjinu preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta „Život na vagi“. Izražavamo saučešće porodici i prijateljima. Neka joj je laka zemlja - potvrdili su iz produkcije.

Od Vanje se na društvenim mrežama opraštaju njeni kolege iz šoua, a među prvima to je napravio Marko Kregar koji je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao: "Žika, počivaj u miru božjem".

Inače, Vanja je u šou ušla sa 140 kilograma, a kako je tada rekla, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma te joj je nedostajalo da je netko pogura napred. Rekla je da bi najsrećnija bila kada bi uspela da obuče pantalone manje od XL, da se zaposli kao frizerka, u čemu joj je odmagala njena težina.

- Želim da se promenim, želim da osnujem porodicu, da osetim ljubav. Teško mi je da slušam osuđivanja drugih ljudi, a i sebe same - rekla je na početku šoua.

- Imala sam problema s težinom od detinjstva. U vrtiću i školi uvek je bilo pogrdnih naziva. Kad si dete, onda još nekako pređeš preko toga, ali kada uđeš u pubertet i vidiš da si drukčiji od drugih, onda se povlačiš u sebe - rekla je Vanja tada.

Varaždinka nije imala sreće u šou pa je prva ispala nakon što je izgubila 8,4 kilograma. Nakon izlaska uspela je da skine još kilograma i pronašla je sreću u ljubavi uz dečka Denisa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17