• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.07.2020

14:45

OGLASILA SE IVA! Evo šta je rekla nakon POBEDE u rijalitiju! Spomenula Karića i Šopićku - žestoko ih POTKAČILA!

Rijaliti

OGLASILA SE IVA! Evo šta je rekla nakon POBEDE u rijalitiju! Spomenula Karića i Šopićku - žestoko ih POTKAČILA!

Podeli vest

Otvorila dušu!

Posle deset meseci žestoke borbe, sinoć je u završnici treće sezone rijalitija "Zadruga" pobedu odnela atraktivna Iva Grgurić, koja je iz Bele kuće izašla bogatija za 50.000 evra!

Foto: tv pink printscreen

SA NJIM JE POBEDNICA ZADRUGE PROVELA NOĆ! Iva uhvaćena u NJEGOVOM zagrljaju - objavio i FOTKU! Evo šta su RADILI! (FOTO)

- Ništa nisam spavala, sa svih strana me svi zovu, euforija još uvek traje! Nisam još uvek svesna da sam pobednica, ne mogu oka sklopiti! Iskreno, nisam znala, kao ni niko od nas, kakva je situacija spolja, kako se kotiramo. Nisam očekivala! Nisam ni mislila da neko može mene da podržava, posebno što sam otvorila dušu i prošlost svima. Mislila sam da me niko ne shvata, ali ova pobeda mi je pokazala koliko sam jaka i prihvaćena u celom svetu, spojila sam sve nacije. Ovo je dokaz da ta pravda neka postoji i da treba biti iskren! Ovo je meni donelo mnogo toga u životu, nisam još uvek ni svesna svega - rekla je Iva, a onda je otkrila šta misli, kako na njenu pobedu gledaju Stefan Karić i Ivana Šopić.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Mislim da im nije drago, čula sam da Šopićka priča neke teorije zavere, ona je to u svojoj maloj glavi imala neke gluposti, kao i svih ovih meseci. Stefan nije loš dečko, samo se malo pogubio. Na početku je pokazao sve odlike i manire pravog gospodina, a pred kraj je pokupio negativnu energiju svoje partnerke i sve loše se upilo u njega. To je prezentovao i eto kako je prošao. Zadnji dan "Zadruge" je sve izašlo iz njega i pokazala se prava njegova slika. Pitala sam ga da li sam mu učinila išta nažao da mi ovako vraća, ali... Mislim da mu je malo krivo sada.  Bila sam apsolutno iskrena prema njemu, a tome je koštalo, a na kraju donelo pobedu.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Nemam nists protiv pobednice ali mislite li da bi neko sa ovih prostora pobedio i maznuo 50000 evrica.Naravno da ne bi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija