• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2020

13:03

MENSUR NIKADA BESNIJI! Moli FANOVE jedno - ''PRAVITE MI PROBLEME JER...'' Ponovo se POSVAĐAO SA MINOM?

Rijaliti

MENSUR NIKADA BESNIJI! Moli FANOVE jedno - ''PRAVITE MI PROBLEME JER...'' Ponovo se POSVAĐAO SA MINOM?

Podeli vest

Dosta mu zameraju što je i dalje sa njom u vezi

Mensur Ajdarpašić, koji je u "Zadruzi 3" osvojio treće mesto, nakon završetka rijalitija ne odvaja se od svoje devojke Mine Vrbaški.

NI ŽENA, NI LJUBAVNICA! Edis IMA PREČA POSLA - Dva dana nakon FINALA RAŠIRIO OSMEH preko celog LICA, a razlog je OVO!

Foto: Printscreen You Tube

Međutim, mnogi Mensurovi fanovi upućivali su negativne komentare na Minin račun, što je njega naljutilo, pa je odlučio da im se obrati tim povodom.

''POBEDILA BI DA JE SLUŠALA MENE...'' Lepi Mića ŽALI za PROPALIM potencijalom ove ZADRUGARKE, a hoće li biti deo ZADRUGE 4?

- Velike mi ljudi pravite probleme. Vi treba da mi olakšate, ne da mi otežate, molim vas nemojte da vređate Minu niti mene, nisam to zaslužio. Ja vas poštujem i poštujem što ste vi uz mene, i nemate pojma koliko sam vam zahvalan. Ali nemojte da radite to - poručio je Mensur.

Foto: printscreen instagram

- Ja neću da budem kao drugi, ja zlo ne želim nikom. I ja ne spletkarim. Ja sam ispoštovao sve i sve je na moju štetu na kraju. Ali neka - dodao je on.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija