• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2020

11:05

ANABELA SE UKLJUČILA UŽIVO PRVI PUT NAKON ZADRUGE! "Zlo je zlo, nemojte ga podržati... " Razvezala JEZIK - neće da ĆUTI!

Rijaliti

ANABELA SE UKLJUČILA UŽIVO PRVI PUT NAKON ZADRUGE! "Zlo je zlo, nemojte ga podržati... " Razvezala JEZIK - neće da ĆUTI!

Podeli vest

Evo šta je imala da kaže!

Anabela Atijas osvojila je četvrto mesto u superfinalu "Zadruge 3", a to joj se nije svidelo, zbog čega je bila vidno razočarana.

Foto: Printscreen You Tube

Pevačica se sada uživo uključila na svom Instagram profilu, te je otkrila kako se oseća posle svega.

PRORADIO INAT! Tara Simov KRENULA U POHOD NA ESTRADU - Otišla kod njega, pa ZAPEVALA! Fanovi VAN SEBE, čeka nas HAOS USKORO!

- Dobro sam, presrećna sam što sam u svojoj kući. Malo sam se nasekirala, Blankica mi ima temperaturu. Dobila je herpes. Izašla sam mirna, srećna, osetila sam sve što ste mi slali. Ovo je za mene bila teška priča, koju sam očigledno morala da preživim, da bih bila bolje. Zaslužila sam da živim život bez trauma. Ovo je bio jedini način da to sebi ostvarim, nadam se da me razumete. Nemojte da sudite, jer niste bili u mojoj koži. Ne želim da se bavim ljudima koji podržavaju nešto što ja ne podržavam. Neću da ćutim, neću da hranim zlo, jedino priznajem vas koji me razumeju - rekla je prvo Atijasova.

Foto: TV Pink printscreen

- Nisam igrala nikakav rijaliti, osećala sam se kako sam se osećala. Tako je kako je, to je moja surova realnost. Znam da vas ima, vi koji ste "poginuli" za mene. Drago mi je da se polako vraćam svom životu, jedno vreme ću biti prezauzeta, znate kako to ide, moraću. Jedva sam uključila Instagram, zaboravila sam kako se to radi, pomažu mi moji! (smeh) Hvala na podršci, biće vremena pa objašnjavam neke stvari, mada mislim da su svi sve videli - dodala je.

NI ŽENA, NI LJUBAVNICA! Edis IMA PREČA POSLA - Dva dana nakon FINALA RAŠIRIO OSMEH preko celog LICA, a razlog je OVO!

- Ne stidim se sebe ni svojih postupaka. Imam pravo da se fokusiram na ono što me čini srećnom. Nemojte nikad da ćutite pred istinom. Ljudi na kraju urade samo ono što je dobro za njihovu zadnjicu. Zlo je zlo, nemojte ga podržati nikada. Širite ljubav. Volim vas, hvala vam. Da vam se sve vrati, i ljubav i poljupci. Čestitam Ivi, ona mi je mnogo značila. Mića mi je dao mnogo podrške i ljubavi. Stefan isto. Tarinjo moj, moja devojčica. Ko razume šta sam htela razume, ko ne žao mi je - rekla je na kraju svog lajv uključenja Anabela.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iva

pre 3 godine

Gagiju savet, da tuzi ovo zlo od zene jer se ona ne zaustavlja .Zar njena porodica ne shvata da je ova zena bolesna i opasnost za okolinu. Apel do socijalne sluzbe da joj se oduzmu deca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija