• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

13.07.2020

12:05

EVO KAKO JE IVA POBEDILA ĐOGANIJEVE! Od Saše Popovića, POLITIČARA do JEZIVOG ZAROBLJENIŠTVA! Šok detalji!

Rijaliti

EVO KAKO JE IVA POBEDILA ĐOGANIJEVE! Od Saše Popovića, POLITIČARA do JEZIVOG ZAROBLJENIŠTVA! Šok detalji!

Podeli vest

Ko bi rekao!

Iva Grgurić je pobednica Zadruge 3, što je bilo veliko iznenađenje, a Hrvatica je za deset meseci izgleda stekla fanove iako nije ni pevačica, mada to želi da postane, ni glumica, ni sportista.

OGLASIO SE JANJUŠ! Evo šta je rekao o Maji nakon SVAĐE U STUDIJU! "Neće biti sve okej, plan mi je..." ŠOOOK! (VIDEO)

Čime je ona osvojila publiku i naterala ih da glasaju za nju?

Foto: TV Pink printscreen

Po ulasku u “Zadrugu” Iva je, tokom predstavljanja, izjavila da “nema konkurenciju”, da je izuzetno komunikativna i druželjubiva, te da u rijaliti ulazi kako bi “podigla prašinu”. Tom prilikom je istakla da joj je hobi jahanje i da voli da bude u centru pažnje. Svoje učešće u rijalitiju smatra “prečicom za blistavu i kvalitetnu budućnost”.

ANABELA SE UKLJUČILA UŽIVO PRVI PUT NAKON ZADRUGE! "Zlo je zlo, nemojte ga podržati... " Razvezala JEZIK - neće da ĆUTI!

Na početku rijalitija pokazivala je interesovanje za Vladimira Tomovića, ali se ubrzo obrela u zagrljaju Stefana Karića. Javnost je brujala o noći koju su, nakon jedne žurke, proveli ispod pokrivača u vreloj akciji nakon čega je ona ustala, skinula jorgan i oboje obrisala vlažnim maramicama. Ispostaviće se kasnije, da je veza sa Karićem bila promašaj. 

Foto: Printscreen You Tube

Iva se ubrzo smuvala sa Filipom Đukićem pa je javnost fokus prebacila na taj odnos, pun turbulencija ali koji je opstao do kraja.Iva je u rijalitiju otkrila i da je od kuće otišla kada joj je bilo 19 godina. Prvo se zaposlila na jednoj farmi gde je decu sa posebnim potrebama podučavala jahanju. Tada joj je iskrsla prilika da se sezonski zaposli na moru, pa je napustila taj posao i otputovala na Jadran. Međutim, posao nije dobila, te se zaposlila kao hostesa na Zrću u Novalji.

PRORADIO INAT! Tara Simov KRENULA U POHOD NA ESTRADU - Otišla kod njega, pa ZAPEVALA! Fanovi VAN SEBE, čeka nas HAOS USKORO!

Hrvatska je brujala o njenoj bliskosti sa tamošnjim biznismenom Marijanom Šarićem, ali i o glasinama da je navodno bila u vezi sa Marinkom, sinom bosanskohercegovačkog biznismena Ivice Zovka. Ubrzo će se ispostaviti da su prva pisanja bila tačna, kada je progovorila o vezi sa 40 godina starijim Šarićem, koji ju je finansirao. Ona je ispričala da je bila njegova zarobljenica.

Foto: Printscreen You Tube

Ivu su povezivali sa Sašom Popovićem, nakon što se pojavila fotografija na kojoj su zajedno, ali je čelnik “Granda” demantovao.

Ovo bi “ukratko” bilo sve o pobednici rijalitija koja je imala više od 41 odsto ukupnih glasova, koja smatra da njena priča treba da bude primer mladim ljudima, koji očigledno nisu ni štedeli novac kako bi poslali poruke da baš ona trijumfuje.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija