• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2020

22:58

SEVALE VARNICE, ŽESTOKO! Anabela i Marko se PROZIVALI - Ne sme da mi PRUŽI RUKU! On je BOCNUO sa DVE REČI... (VIDEO)

Rijaliti

SEVALE VARNICE, ŽESTOKO! Anabela i Marko se PROZIVALI - Ne sme da mi PRUŽI RUKU! On je BOCNUO sa DVE REČI... (VIDEO)

Podeli vest

Sve uživo pred milionskim auditorijumom

Voditelj Ognjen Amidžić u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" ugostio je finaliste "Zadruge", pobednicu Ivu Grgurić, drugoplasiranog Marka Miljkovića, Mensura Ajdarpašića koji je osvojio visoko treće mesto i četvrtoplasiranu Anabelu Atijas.

Pevačica i Lunina majka Anabela kasnila je u emisiji, te se na početku nije pojavila. Nakon desetak minuta, Atijasova je stigla u studio, ali se nije pozdravila sa Markom, niti sa bilo kim, jer je kasnila i nisu imali vremena za poljupce i zagrljaje.

MILJKOVIĆ STIGAO U ŠIMANOVCE U LUNINOM BMW-U! Anabeli NEĆE DA PRUŽI RUKU - otkrio da su se PRE SAT VREMENA VIDELE Luna i majka (VIDEO)

PAPARACO SNIMAK IZA KAMERA - ZBOG OVOGA JE ANABELA KASNILA! Pogledajte ko ju je DOVEZAO i šta se dešavalo PRE EMISIJE (FOTO/VIDEO)

Odmah na početku, pevačica je rekla da je sada nakon izlaska iz rijalitija druga osoba.

- Možeš da me najaviš kao novu ženu, Anabela 2. Prezadovoljna sam. Sad su svi mogli da vide ko sam ja, kakva sam. Sad sam odlično. Izašla sam rasterećena. Otišla sam kod moje porodice koja me je srdačno dočekala - priznala je ona.

Ubzo nakon toga počele su da sevaju varnice između nje i zeta Marka Miljkovića. Marko je dobio zadatak da navede tri dobre osobine njegove suparnice Anabele. 

- Srčana je, emotivna i... - rekao je Lunin dečko koji nije mogao da se seti treće dobre osobine, a Anabelči je dobacivala:

IVA IŠLA NA KOREKCIJU - NAPRAVILA PROMENU NA LICU, baš se VIDI! Bockala se sa još jednom ZADRUGARKOM (FOTO)

- Ma nema veze. Nemoj ga Ognjene, fanovi mu to neće oprostiti. Ne sme da mi pruži ruku, zamisli šta bi njegovi fanovi uradili ako bi mi se on sad kulturno javio - bocnula ga je ona, a Miljković je tvrdio da se on ne bavi svojim fan grupama, kao neki. 

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija