• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

15.07.2020

00:24

VOLI TE TVOJ ZET, OPROSTI MI! Anabela USRED EMISIJE šokirala sve - DOBILA CVEĆE OD MARKA?! Kad je pročitala poruku MUK U STUDIJU (VIDEO)

Rijaliti

VOLI TE TVOJ ZET, OPROSTI MI! Anabela USRED EMISIJE šokirala sve - DOBILA CVEĆE OD MARKA?! Kad je pročitala poruku MUK U STUDIJU (VIDEO)

Podeli vest

Atijasova se malo našalila.

Marko Miljković je večeras prvi došao na snimanje emisije "Amidži šou", dok je Anabela Atijas čak i zakasnila, ali je stigla u društvu svog bivšeg, a može se reći i budućeg supruga, s obzirom na to da je izjavila da bi volela da obnovi bračne zavete. 

Kako je izgledao Anabelin dolazak pred emisiju i zbog čega je kasnila pogledajte OVDE

MILJKOVIĆ STIGAO U ŠIMANOVCE U LUNINOM BMW-U! Anabeli NEĆE DA PRUŽI RUKU - otkrio da su se PRE SAT VREMENA VIDELE Luna i majka (VIDEO)

Tokom emisije je stiglo iznenađenje za Anabelu zbog čega se ona i te kako obradovala, a onda je rešila da se našali na svoj, ali i na Miljkovićev račun. Kada ju je voditelj Ognjen Amidžić upitao šta piše u pismu koje je dobila, ona je zaprepastila sve kada je rekla da je cveće od Marka. 

Foto: TV Pink printscreen

- Voli te tvoj zet Marko, molim te oprosti mi - rekla je Anabela kroz smeh i istakla da je u pitanju šala, a onda je pročitala sadržinu pisma:

- Jedno je samo na zemlji lepše i bolje od žene, a to je majka. Ti si bila glas i vapaj svih žena koje su pretrpele nasilje. Ti si naša heroina - pisalo je u pismu, a Atijasova se zahvalila na podršci koju je dobila. 

IVA IŠLA NA KOREKCIJU - NAPRAVILA PROMENU NA LICU, baš se VIDI! Bockala se sa još jednom ZADRUGARKOM (FOTO)

Dok je Anabela sve ovo čitala, Miljković se samo smešakao, ali nije imao komentar na šalu Atijasove. 

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija