• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2020

09:14

(VIDEO) MARKO MILJKOVIĆ JEDNOM REČENICOM NAPRAVIO TEKTONSKI POREMEĆAJ! Luna i on DEFINITIVNO odlučili OVO!

Rijaliti

(VIDEO) MARKO MILJKOVIĆ JEDNOM REČENICOM NAPRAVIO TEKTONSKI POREMEĆAJ! Luna i on DEFINITIVNO odlučili OVO!

Podeli vest

Drugoplasirani Marko Miljković je, nakon izlaska sa veleleponog imanja u Šimanovcima, otišao sa devojkom Lunom Đogani u njihovo ljubavno gnezdo, gde su nastavili svoju vezu i van kamera

U emisiji "Premijera" Marko je govorio o tome, ali i svom ljutom rivalu iz rijalitija, Mensuru Ajdaršašiću, sa kojim je u ponedeljak uveče gostovao u emisiji "Narod pita".

(VIDEO) MILJANA KULIĆ SE UKLJUČILA U PROGRAM I NAPRAVILA HAOS LUNI I ANABELI: Gospođo Bukva, što nisi u prvoj sezoni zabranila ćerki da bude ljubavnica, ostavila si...

(VIDEO) ŠOK! NE ŽELIM VIŠE DA ŽIVIM! Anabeli se SLOŠILO u emisiji, nije mogla više da izdrži, JECAJI napaćene majke odjekivali Dedinjem!

- Ima neke ispade Mensur, ali generalno, ume da bude i simpatičan. Meni jeste bio simpatičan, samo sam mu ukazivao na neke greške koje pravi - prokomentarisao je Marko.

Miljković je istakao da je zadovoljan i svojim plasmanom, drugim mestom, iako su mnogi ubeđeni da je očekivao upravo titulu pobednika. Istakao je da su, nakon ulaska Đoganijeve u Zadrugu 3, kako zadrugari tako i ljudi spolja, prognozirali Marku baš drugo ili treće mesto.

Zatim je otkrio i kakve sada planove ima sa Lunom.

- Želim da sve svađe sad zaboravimo i uopšte ne pominjemo to. Da se ponašamo kao da je bila neka vrsta glume, eto, tako smo pokušali da se pogovorimo. Imamo planove, a svadba... Pa, dogovaramo se, planiramo, ali polako - dodao je Marko.  

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija