• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2020

19:02

MAJA JE U HAOSU ZBOG JANJUŠA! Danas su se VIDELI - NOVI DETALJI! Otac Taki POBESNEO - POLICIJA UMEŠANA! Evo u kakvom je STANJU! (FOTO)

Rijaliti

MAJA JE U HAOSU ZBOG JANJUŠA! Danas su se VIDELI - NOVI DETALJI! Otac Taki POBESNEO - POLICIJA UMEŠANA! Evo u kakvom je STANJU! (FOTO)

Podeli vest

I dalje ne može da se smiri!

Pravi skandal nastao je kada je Marko Janjušević Janjuš uhvaćem sa ženom Enom.

VRAĆA SE STARI JANJUŠ! Oglasio se nakon INCIDENTA SA MAJOM! Sve rekao - šutnuo LJUBAVNICU, vraća se ŽENI?! (FOTO)
(VIDEO) SKANDAL! Nakon snimka na kom Janjuš šeta sa ženom i ćerkom, Maja i on su se videli i žestoko posvađali! Ona je vrištala i plakala, REAGOVALA I POLICIJA!

To je razbesnelo njegovu ljubavnicu Maju Marinković, koja se potom videla sa njim, a zbog njihove svađe reagovala je i policija (detaljnije o tome čitajte OVDE).

Maja se oglasila nakon incidenta, a šta je rekla možete pročitati OVDE, a potom se oglasila i njena drugarica iz rijalitija, pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić i otkrila da se videla sa Marinkovićevom nakon svega.

FILIP ĐUKIĆ POKRADEN! EVO ŠTA SE DESILO - bio je sa IVOM, snimljeno UŽIVO! Nestala mu je KARTICA, OSTAO BEZ NOVCA (FOTO)
OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ NAKON ŽESTOKE RASPRAVE SA JANJUŠEM ZBOG KOJE JE REAGOVALA POLICIJA! Otkrila sve DETALJE!

- Maja je u haosu zbog Janjuša i svega sinoć što se dogodilo. Policija je reagovala, baš je ispao haos. Videla sam se danas sa njom i sa Takijem, ne zna gde je - rekla je Iva.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 3 godine

Danas je skandal kada muz seta sa zenom i cerkom?! Pravi skandal je sto tu istu zenu besramno vara sa bilo kojom silikonjarom. Tokom dana ga je blam da se sa ljubavnicom poljubi a nije mu blam nocu u sobu sa 40 zadrugara da besramno ima se*s??? Ovdje su bolesni i Janjus i Maja a i Janjuseva supruga. Za mene ne postoji taj novac ni suma za koju bih ja pristala da me suprug javno vara i blati cast i obraz naseg djeteta....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija