• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

18.07.2020

17:10

GASTOZ PROGOVORIO O LUNI - POTKAČIO I ANABELU! "Dosta sam ispirao usta s njom, gadim se..." ŠOK! Evo šta je REKAO!

Rijaliti

GASTOZ PROGOVORIO O LUNI - POTKAČIO I ANABELU! "Dosta sam ispirao usta s njom, gadim se..." ŠOK! Evo šta je REKAO!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Gastoz je konačno otkrio zašto ne želi da komentariše Lunu Đogani, iako su ga proteklih meseci u Zadruzi često pominjali.

- Mene takav marketing ne zanima, a ni da pričam o njoj. Dosta sam ispirao usta s njom. Gadim se kada me ljudi pitaju nešto o tome, a ja kao treba nešto da izmigoljim da kažem i da ispadnem šmeker - istakao je Gastoz.

Gastoz se, naime, osvrnuo i na turbulentan odnos Lune Đogani sa svojom majkom Anabelom i stao im u odbranu.

ANABELI PRIJATELJI OKRENULI LEĐA - ŠOK POSLE ZADRUGE! "Bili su uz mene iz ličnih interesa" A evo šta je rekla o GAGIJU!

Foto: Printscreen You Tube

- Ne treba da se konstruiše odnos u svojoj glavi u okolnostima kao što je rijaliti. To čak tako ne može ni da se nazove, jer bi bilo nerealno, jer je to zatvoren prostor, gde ti rade o mozgu dvadeset i četiri sata. Ne može da se uporedi odnos koji su imale unutra i odnos koji imaju napolju, koji imaju i dan danas i koji će verovatno imati i ceo život. Samo ne treba da se definiše njihov odnos na osnovu onoga što se videlo u rijalitiju o njih dve, i ne samo za njih dve, već generalno za ljude koji ulaze u rijaliti. Zato što svi znaju da kažu; "A, to je šljam, to ide po rijalitiju." To je kao kada se izgubiš u džungli, pa ti se neka čula uključe puta tri. Jer, ti si jednostavno čovek, a tamo se sve gasi. Tamo ti samo jezik trči, a mozak ne - zaključuje Nenad.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija