• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2020

08:15

Maja UŽIVO U EMISIJI otkrila DETALJE RAZGOVORA sa Enom! JAVNO POKAZALA prepisku sa Janjušem u noći kad je reagovala POLICIJA! (VIDEO)

Rijaliti

Maja UŽIVO U EMISIJI otkrila DETALJE RAZGOVORA sa Enom! JAVNO POKAZALA prepisku sa Janjušem u noći kad je reagovala POLICIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Marinkovićeva više nije mogla da ćuti.

U sinoćnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše suparnice Maju Marinković, Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

ŠOK! Maja priznala da je imala S*KS sa Janjušem, dok se dopisivao sa Enom: "Hteo je da se uvali kod mene u stan", Taki je ZAPENIO! (VIDEO)

Mene je supruga pitala da nas poveze, jer smo trebali da se nađemo. Ja sam posle toga došao, šetali smo zajedno, ja sam kupovao za sebe, ona je za sebe, i da smo zajedno kupovali. To je jedna normalna žena, jer shvata sve, koliko god da sam pogrešio prema njoj, ona je toliko pametna. Kruna je najsrećnija kada nas vidi zajedno - tvrdio je Janjuš.

Foto: TV Pink printscreen

Ja imam poruke da je to laž, da sa njom nema ništa. Ja imam poruke te da pokažem javno! Sad je vratio burmu, jer se setio, a u rijalitiju kad je pravio greške, nije se setio. On je meni rekao da je sa suprugom išao isključivo zbog Krune, a da voli mene. Tu noć se video sa mnom. Ja sam ga okrenula i pitala sam ga šta je to, jer sam dobila snimak sa portala Pink.rs. On je meni rekao da to nema veze sa vezom.

SPAVAM SA NJOM SVAKU NOĆ, MOJA ŽENA JE... Janjuš BEZ PARDONA pred Majom pričao o Eni, ona GUTALA KNEDLE! (FOTO)

Ja sam ga puštala, kada je završio sve svoje laži, ja sam rekla da neću da imam ništa više sa njim i da ću pozvati njegovu suprugu i ja sam je okrenula, jer je on meni rekao da ona njega ne zanima. Ja sam htela da otvorim ženi oči! Ona se žena začudila, pusti me da kažem, ona može da potvrdi - ispričala je Maja.

- Ona je čula da ti sve lažeš! - ubacio se Janjuš.

Foto: TV Pink printscreen

Ja sam ga uslikala na kvarnjaka, pošto gospodin laže, objasnila sam ženi o čemu se radi i to je to. Žena mi je rekla odakle mi njen broj i nema potrebe da je zovem, nije me vređala, saslušala je i to je to. Tebe treba da bude sramota, ti imaš ženu i ti si je prevario. Sad nosiš burmu, ali tvoj obraz je đon! Njegov život je poročan, on je moja životna greška. On mi je dao Enin broj i rekao: ,,Čik pozovi ako smeš" - tvrdila je Marinkovićeva.

Ja sam joj rekao da bih popričao sa njom ako želi da bude normalna, ona je odmah pozvala novinare. I ona me je pitala za jedan broj da li mi je poznat, ja joj nisam dao Enin broj. Ja sam rekao da mi nije poznat broj i onda je ona uzela i pozvala. Ja sam pozvao taksi, krećem ka ulici, devojka hvata telefon iz ruke moj, trči po ulici, dere se: ,,Upomoć, upomoć! Ubiće me!". Ja sam se vratio u kafić i rekao dečku da pozove policiju, kad sam se okrenuo, tu su bili policajci. Mi smo bili napolju kad je policija došla. Ja sam ih molio da stanu, ja sam rekao da mi je telefon ukrala, otišli su do nje, uzima joj telefon i donosi mi. Ja sam popričao sa gospodinom, ja sam ispričao sve šta je bilo. U tom trenutku ulazi u wc, ja sam lupao na vratima. Ja imam snimak, gledaoci će videti kako se devojka baca - dodao je Janjušević, tvrdeći svoju stranu priče.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija