• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2020

10:04

SKANDAL ZA VREME REKLAMA! Iva NAPALA FILIPA, GRCALA U SUZAMA - ovo NISTE VIDELI! Koliko PARA ti je davao za S*KS? Tresao se STUDIO (VIDEO)

Rijaliti

SKANDAL ZA VREME REKLAMA! Iva NAPALA FILIPA, GRCALA U SUZAMA - ovo NISTE VIDELI! Koliko PARA ti je davao za S*KS? Tresao se STUDIO (VIDEO)

Podeli vest

Haos u kasne sate

U emisiji "Zadruga - narod pita" sinoć su gostovali Iva Grgurić, njen dečko Filip Đukić i Lepi Mića.

Studio se orio od njih, a Filip je u jednom trenutku čak i bacao stolicu (detaljnije vidite ovde).

(VIDEO) ŠOK U EMISIJI! Filip počeo da ŠUTIRA po studiju stolicu, URLAO iz petnih žila zbog Ive, Mića joj poručio: REĆI ĆU SA KIM SI SE...

Za vreme reklama nastao je haos u studiju. Naime, Iva i Filip su se posvađali jer je on nije odbranio od Mićinih uvreda koje joj je uputio.

- A šta si očekivala, da se Filip i ja sad svađamo? Koliko para ti je davao Šarić kad si se*sualno opštila sa njim? Ti si jedno đubre ljudsko. Tamo si folirala, sad pričaj šta si radila! - besan je Mića govorio.

- Da li si se suočila sa njim i kako će to izgledati? - upitao je Milan.

(VIDEO) KATAKLIZMA ZBOG IVINE PROŠLOSTI! Lepi Mića otkrio MRAČNE poroke Grgurićeve, pa joj odbrusio: NAJGORE STVARI SI RADILA!

- Možda do toga neće ni doći, ja ne znam, ali se više ne plašim, znam da nisam sama, ispričala sam jednu istinu. Mića me je savetovao da to prvo kažem Stefanu. To što sam njemu rekla, čulo se, ali se svakako pisalo i pre - objasnila je Iva.

- Ma, ti si poznata samo po tome! Ne znaju te po tome što si napisala knjigu, nosi svoj krst - rekao je Mića.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija