• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

15:04

ČUO SAM SE SA ŽENOM, ALI... PUKLO! Janjuš PREKINUO INTERVJU kada smo mu postavili OVO PITANJE! Bio je prilično NERVOZAN (VIDEO)

Rijaliti

ČUO SAM SE SA ŽENOM, ALI... PUKLO! Janjuš PREKINUO INTERVJU kada smo mu postavili OVO PITANJE! Bio je prilično NERVOZAN (VIDEO)

Podeli vest

Samo otišao...

Finalista "Zadruge 3" Marko Janjušević Janjuš sinoć je gostovao u emisiji "Amidži šou".

Naš reporter našao se na licu mesta, kako bi porazgovarao sa Janjušem pre početka emisije, međutim on nije bio raspoložen, naprotiv, čini se da je bio poprilično nervozan.

JEL OVO JANJUŠU POSLALA?! Majina slika u GAĆICAMA! Okrenula se, pokazala G*ZU i napisala... HIT! (FOTO)
IVANA ŠOPIĆ IMALA AFERU SA POZNATIM PEVAČEM - ISPLIVALO, ŠOK! Stariji 20 GODINA i RAZVEDEN! Karić saznao... ODLEPIO!

Na pitanja je odgovarao kroz ironiju, pokušavajući da izbegne teme o kojima nije želeo da priča, a to su njegova supruga Ena i ljubavnica Maja Marinković.

- Borim se, dobro sam. Nisam nervozan, naprotiv, super sam raspoložen. Tetovaža je završena, ali imam uske farmerke pa ne mogu sad da vam je pokažem - rekao je on, a na pitanje da li će istetovirati i ženin lik, rekao je:

ŠTO NE KAŽEŠ KAKVE SI PORUKE SLALA! Karić o JANJUŠU I ŠOPIĆKI - usledio ŠOK KAD JE TO IZGOVORIO! (VIDEO)

- E pa to ću da vidim sutra, ne mogu sad da odgovorim - izneo je Janjuš. Naša novinarka ga je zatim pitala da li se čuo sa Enom nakon emisije u kojoj je bio sa ljubavnicom Majom.

- Čuli smo se preko Skajpa. Loš je signal bio treba da platimo internet, nismo još platili - rekao je on kroz šalu i ironiju i time ipak ostao mističan.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija