• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2020

22:56

ŠOK - POJAVIO SE U EMISIJI SAV U FLASTERIMA! Svi gledali samo u TO - imao je INTERVENCIJU, pa došao u STUDIO (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK - POJAVIO SE U EMISIJI SAV U FLASTERIMA! Svi gledali samo u TO - imao je INTERVENCIJU, pa došao u STUDIO (VIDEO)

Podeli vest

Nije mogao da trepće!

Voditelj Ognjen Amidžić u večerašnjoj emisiji ugostio je između ostalih i Branislav Radonić Brendon i to direktno sa hirurškog stola!

Brendon je odmah na početku emisije objasnio da je odradio estetski zahtav koji je trenutno popularan u svetu, takozvane "mačje oči".

IMAO SAM S*KS SA JELENOM PEŠIĆ! Šok UŽIVO - Karić priznao, bez dlake na jeziku! Ovo niko nije znao, a SVE BI PONOVO!
MATORA U BIKINIJU! Smršala, pa POKAZALA TELO - VRUĆA SLIKA! G*za u PRVOM PLANU I TETOVAŽE, S*KSI PLAVUŠA U KRILU, ŠOU (FOTO)

- Malo sam se suprostavio sili zemljine teže, otišao sam na kliniku da zategnem oči. Prva dva dana nisam mogao da trepćem, ali sada sve uspešno radim - rekao je Brendon.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija