• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2020

00:25

ŠOK UŽIVO - Đedović izneo NOVE DOKAZE! Orozović je bio sa PEVAČEM?! ISPLIVAO NOVI SNIMAK - Nikola gledao dok je reper opštio sa njegovom DEVOJKOM (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK UŽIVO - Đedović izneo NOVE DOKAZE! Orozović je bio sa PEVAČEM?! ISPLIVAO NOVI SNIMAK - Nikola gledao dok je reper opštio sa njegovom DEVOJKOM (VIDEO)

Podeli vest

Sve izneo uživo u programu

U večerašnjoj emisiji "Zadruga 3 - Narod pita" gosti su Nikola Orozović, Branislav Radonić Brendon i Marko Đedović, a od samog početka atmosfera u studiju je na vrhuncu!

Novinar Marko Đedović rešio je da "uništi" Oroza, te je pročitao zanimljivu poruku koja mu je stigla.

(VIDEO) OVO JE P*RNO SNIMAK NIKOLE OROZOVIĆA! Cela Srbija bruji - UŽIVO U PROGRAMU SVE IZNETO! Evo ko je DEVOJKA, otkrio sve!

- Klošar. Sama sam platila put do Kragujevca i tu je snimano ono. Jednom je došao kod mene sa Leonom. Smarao me je da mu pokazujem d*pe. Orozović mi je nabacivao Leonu, pošto on ne ume da je*e, prebacio me je na njega. Ali nas je gledao dok smo imali odnos taj pevač i ja. Mogu da nabavim neki snimak, rekao mi je da se vukao sa nekim iz Kragujevca - poruka je koju je Đedović dobio u toku emisije od devojke Ivane koja je u pomenutom eksplicitnom snimku.

- Đedović se služi lažima, time ne može da me pobedi. Nisam bio sa tim pevačem, naravno - odgovorio je Orozović.

Foto: tv pink printscreen

- To je njegov snimak, tačno se vidi, imam ja još materijala, imam i glasovne poruke koje si slao estradnim drugarima, sve ću pokazati - dodao je Đedović i dodatno zapalio atmosferu u studiju.

- Imam i ja svašta još, nego mene to ne interesuje - dodao je Brendon.

(VIDEO) IVA DRŽI P*NIS U RUKAMA! Isplivao SNIMAK - ZINULA, PA GA UZELA! A kad je videla KOLIKI JE... Hit scena kakvu NE MOŽETE DA ZAMISLITE
500.000 EVRA ZA RIJALITI! Šok cifra - Miljana Kulić imala POSEBNE USLOVE, ipak, na nešto NIJE PRISTALA! Otkrila detalje UGOVORA!

- To su meni normalne stvari, svi to radimo. Imao sam tada 19 godina - rekao je Orozović, a sve pogledajte u videu ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija