• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2020

20:27

KARIĆ ZATEKAO OPŠTI HAOS U STANU gde borave Mina i MENSUR! KESE RAZBACANE, od njih dvoje NI TRAGA NI GLASA! (FOTO)

Rijaliti

KARIĆ ZATEKAO OPŠTI HAOS U STANU gde borave Mina i MENSUR! KESE RAZBACANE, od njih dvoje NI TRAGA NI GLASA! (FOTO)

Podeli vest

Opšti haos.

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški je šokirala sve kada je putem Instagram naloga obavestila pratioce da su ona i Mensur Ajdarpašić raskinuli, tačnije da je on nju ostavio. Ubrzo nakon toga, Mina se uključila lajv i pokazala kako se Mensur pakuje dok ona plače.

NAPRAVILA PRESEDAN! Aleksandra Prijović PRVI PUT JAVNO POKAZALA svog naslednika, DIRLJIV PRIZOR MAJKE I SINA!

Foto: informer.rs

SVEKRVA Goce Tržan ZARAŽENA KORONAVIRUSOM, BORI SE...na VELIKIM JE MUKAMA, pevačica otkrila kako se osećaju ostali članovi porodice!

Međutim, Mina je ubrzo objavila da su se ipak pomirili, te je obrisala sve što je pisala u vezi raskida.

Otac njihovog bivšeg cimera Stefana Krića, Osman Karić odlučio je da proveri šta se dešava kod ovog mladog ljubavnog para, pa ih je posetio u nadi da će nekoga zateći u apartmanu u kom žive.

Osman je obišao sve prostorije, ali ni od Mine, ni od Mensura nije bilo ni traga ni glasa.

- Da vidimo da li je Mensur tu... Da ga nije utepala Mina, a? A njega nema, oluja Mina se sprema - poručio je Osman koji je zatekao samo prazan apartman i stvari spakovane u kese.

Šta se sada dešava sa Minom i Ajdarpašićem nije poznato, ali jedno je sigurno iz stana u kom borave još nisu iselili sve stvari. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija