• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

08:16

(VIDEO) KAD MARKO DREKNE...Luna se javno izlanula šta Miljković radi u njihova četiri zida, OVO će vas ŠOKIRATI!

Rijaliti

(VIDEO) KAD MARKO DREKNE...Luna se javno izlanula šta Miljković radi u njihova četiri zida, OVO će vas ŠOKIRATI!

Podeli vest

Luna Đogani i Iva Grgurić kao pobednice ,,Zadruge 2 i 3" u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" progovorile su o svim spekulicijama koje su ostale enigma

Gledateljka se uključila u emisiju i osvrnula se na video-prilog koji su prethodno pogledali na kom jedna žena navodno preti Anabeli Atijas.

ĐEKSON PROGOVORIO O ZADRUZI 4! Evo da li će ući u novu sezonu RIJALITIJA!

''TO JE BILO KASNIJE...'' Luna IZNELA ISTINU o PRISNIM fotkama sa Mladenom Radulovićem - Anabela joj je naredila OVO!

- Hoću da uputim demnat i u ime Rode! Iva čestitam ti na pobedu, nisi bila moj favorit, već Marko, Lunči, zatvori oči i seti se tvog nastupa, kako se osećaš? Imam nekoliko pitanjca za tebe. Koja su ti tri najlepša momenta sa Markom u Zadruzi? - upitala je gledateljka.

- Prelepo, to ne može da se oseti. Najlepša mi je bila mesečnica, od toga se napravilo loše, ali jela mi se ta hrana, nema veze što je bila Ermina, ili nije.. Ali definitivno ti neki naši razgovori u krevetu, kada pričamo o našim planovima, putovanjima. Neka bude, neka bude, ovaj, svaki put kada je hteo da pleše sa mnom - odgovorila je Luna.

Da li je Marko, gledao gledao one klipove od 14. februara? Kako reaguješ na to što se Loli prikloni više Marku nego tebi? - nastavila je da ispituje gledateljka.

- Jeste, odmah sam mu pustila, sve je odgledao, malo mu je bilo neprijatno što je plakao! Ja sam se razmazila, ali Marko je autoritet, kad drekne onda, veći je autoritet veći nego ja - našalila se Đoganijeva.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17