• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2020

00:11

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Mensur nije mogao da pređe Mini preko OVOGA, umešan i DEČKO Teodore Džehverović! (VIDEO)

Rijaliti

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Mensur nije mogao da pređe Mini preko OVOGA, umešan i DEČKO Teodore Džehverović! (VIDEO)

Podeli vest

Ajdarpašić smatra da ga bivša nije poštovala

Ermina Pašović, Edis Fetić i Mensur Ajdarpašić su večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - narod pita", a njihov voditelj i domaćin je Darko Tanasijević. Voditelj je odmah upitao Mensura da objasni milionskom auditorijumu razlog njegovog raskida da Minom Vrbaški.

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE! Mina neprestano ZVALA Mensura neposredno pred emisiju, ON ZAURLAO, PA JOJ PREKINUO VEZU! (VIDEO)

Foto: informer.rs

SKANDAL! Sandra Obradović izazvala LANČANI SUDAR, BILO I DECE! Evo kakve je povrede ona zadobila!

Mi jesmo nastavili našu vezu i bilo je dobro, do određenog trenutka. Morali smo slušati jedno drugo. Raskinuli smo zbog nedopustivog nesporazuma. S obzirom na to da znamo svi kakav sam ja, nije bilo prostora da ona tako nešto uradi. Manje - više to oko nekih lajkova. Nismo više u vezi, imam prava da radim šta hoću - govorio je Mensur o raskidu sa Minom i dodao:

- Nije ključni problem taj lajk. Ali ni to nije dopustivo. Izgleda kao nepoštovanje - rekao je on.

Potom je voditelj Darko upitao Mensura da li je poznati košarkaš Nino Čelebić, inače dečko sadašnji dečko Teodore Džehverović kriv za njihov raskid, na šta je Ajdarpašić rekao da je to samo kap koja je prelila čašu.

Foto: printscreen instagram/_mina.official__

- Listala je i lajkovala. Šta je u njenoj glavi, ne mogu da joj ulazim u psihu, ne mogu da tumačim šta je htela time da postigne. Šta je bilo, dok smo mi bili u vezi, ja ne znam ni kad je to bilo. Ja sam je pitao čemu potreba za tim, ali nema odgovara: ,,Eto, lajkovala sam", i ja tu nemam šta da joj kažem. To je bio odgovor, sad šta je htela time, to samo ona zna. Svaka čast svakom, on je momak sportista, on je u vezi srećnoj - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17