• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

09:40

ŠOK! MILJANA KULIĆ IDE POD NOŽ! Evo šta će sve PROMENITI NA SEBI!

Rijaliti

ŠOK! MILJANA KULIĆ IDE POD NOŽ! Evo šta će sve PROMENITI NA SEBI!

Podeli vest

Bivša, a po svemu sudeći i buduća učesnica najpoznatijeg rijalitija na Balkanu, Miljana Kulić, ne prestaje da intrigira

Miljana Kulić je naime, na svom Instagram nalogu potvrdila da će da se podvrgne estetskoj intervenciji, posle koje se nada da će svoju figuru dovesti do savršenstva:

(VIDEO) BANE MAŠTA DA SU MU LUNA I MARKO PRIJATELJI! Gledateljka oštro osudila Čolaka, pa poručila Mini: Dozovi se pameti, ispadaš najgora!

"LENA NEMA BRATA!" Goca Tržan žestoko - Mogu da budem DADILJA ŽELJKU, da zaradim tokom KORONE! Miljana priznala da bi se PONIZILA ZBOG SINA ako bi poželeo OVO!

- Liposukcija je zakazana! Sa ponosom mogu da kažem da ću do kraja meseca imati 40 kilograma manje... 102-40=? Koliko je bolesnika koji podržavate devojku šro je Vladimiru Tomoviću gurala prst u zadnjicu, j**ala se sa dva muškarca u jednoj sezoni, je**o je deda u invalidskim kolicima za novac, oženjen. Baš zbpog toga sam i MK, jer moj obraz je čist. A blago vama koji iza tastature vređate mene, a uzor vam je Iva, znači i vi ste takvi. Sa hirurgom sam danas imala konsultaciju i tvrdi da će moju kilažu dovesti do savršenstva, isto tako i usne. A ovo je za sve vas (emotikon) da vam Iva gurne u du*ence, kao što je i Tomoviću - napisala je Miljana.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija