• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

11:03

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA PEŠIĆEVE I KARIĆA! U zanosu - tad su bili u VEZI?! Ona mu se pribila, BLISTAJU ZAJEDNO (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA PEŠIĆEVE I KARIĆA! U zanosu - tad su bili u VEZI?! Ona mu se pribila, BLISTAJU ZAJEDNO (FOTO)

Podeli vest

Golupčići!

Zadrugaru Stefanu Kariću juče je bio rođendan, a priliku da mu javno čestita iskoristila je i njegova bivša devojka, takođe zadrugarka, Jelena Pešić.

ARKANOV SIN SE OBRATIO KIJI JAVNO! Svi znaju da ju je CECA BLOKIRALA, a evo šta joj je on poručio - nazvao je DRUGARICOM (FOTO)

O njihovom odnosu se dosta pričalo u trećoj sezoni rijalitija, a Jeca je rešila da začini, pa je objavila njihovu staru sliku na kojoj su prisni.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Pešićeva se pribila uz njega, a oboje su nasmejani i blistaju zajedno. Kao opis slike, dodala je:

ISPLIVALA STARA FOTKA CECE I ANABELE! Kao DRUGARICE, ZAGRLJENE - isto su i OBUČENE! Evo kako su se nekada PROVODILE BEZ ĆERKI (FOTO)

- Ostani zdrav, a za ostalo ćemo lako. Srećan rođendan - napisala je ona i bez sumnje ga iznenadila.

Foto: Instagram/jelena pesic

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bure

pre 3 godine

koje veze? pa rekoše da su se videli pre zadruge 1 ili 2 x? malo se prc...li i ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija