• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.G.

06.08.2020

14:06

PAPARACO! PRATILI SMO ERMINU i pogledajte GDE SMO JE ZATEKLI! Pre susreta sa ANABELOM, morala je da uradi OVO! (FOTO)

Rijaliti

PAPARACO! PRATILI SMO ERMINU i pogledajte GDE SMO JE ZATEKLI! Pre susreta sa ANABELOM, morala je da uradi OVO! (FOTO)

Podeli vest

Par sati pre emisije uhvatili smo je OVDE!

Kako su takmičari "Zadruge 3" i dalje aktuelni, trudimo se da vam donesemo najnovije vesti iz njihovog života. Šta rade, gde se kreću, sa kim se viđaju...

PORED VELIKOG BAZENA, VRTI JAGNJE NA RAŽNJU! Ermina živi u PRAVOM RASKOŠU - otvorila nam je VRATA DOMA! Ima salon sa ZLATNIM OGLEDALIMA i malu OAZU U DVORIŠTU! (FOTO)

Ermina Pašović nedavno se vratila u Beograd, a juče je bila gost u emisiji "Zadruga - narod pita" sa suparnicom Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink printscreen

Par sati pre emisije, zatekli smo Erminu u jednom šoping centru. Bila je sama i užurbano je tražila stvari za emisiju. Otišla je u prodavnicu obuće, sa već punim rukama kesa, kako bi pronašla nove cipele. 

Pašovićeva je poštovala pravila i nije skidala masku sa lica, što joj je, verujemo, pomoglo i da se sakrije od fanova.

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA ATIJASA I BIVŠE?! Pretnje i UVREDE - Zaklaću te i UBITI! Uništila mu PORŠE, pomenula Anabelu - Da mi se k*rve smeju...

Paparaco fotke Ermine Pašović pogledajte u galeriji ispod, a mi ćemo vam potvrditi da zadrugarka uživo izgleda još bolje nego na televiziji i da se nakon rijalitija baš lepo sredila i stasala.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija