• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

13.08.2020

07:15

(PAPARAZZO) FUDBALER ZOVE MAJU NA SE*S! ŠOK PREPISKA bivše učesnice Zadruge i igrača Crvene zvezde!

Rijaliti

(PAPARAZZO) FUDBALER ZOVE MAJU NA SE*S! ŠOK PREPISKA bivše učesnice Zadruge i igrača Crvene zvezde!

Podeli vest

Maja Marinković je postala prava zavodnica! Pošto svi pričaju o njenoj aferi sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušom, sačekali smo starletu ispred zgrade na Voždovcu, u koju se uselila odmah posle "Zadruge", kako bismo proverili da li se i dalje viđa sa ljubavnikom. Od njega, međutim, nije bilo ni traga ni glasa, ali zato smo uhvatili rijaliti zvezdu u vrućoj prepisci sa fudbalerom Crvene zvezde, koji ju je pozvao na se*s u hotel!

Maja je iz zgrade izašla malo posle deset ujutro sa praznom kutijom pice i flašom soka, koje je uredno bacila u kontejner. Nastavili smo iz prikrajka da posmatramo i pratimo gde će zgodna crnokosa da ode, a ona nije ispuštala telefon i sa nekim se dopisivala. Naš paparaco uspeo je da zumira sa kim se Marinkovićeva "kuckala"!

Čeka me taksi
Maja je otrčala u prvi taksi koji je videla na ulici. Ko zna, možda je i otišla u hotel

 - Majo, jedva sam našao tvoj broj - pisalo je u jednoj poruci, a ona mu je odgovorila da ne zna ko je.

 - Upoznali smo se kod 'Marakane' kada sam završio trening, a ti si prolazila sa ortakinjom i ja sam pitao da se slikamo. Moram ti reći da si top-riba ne samo u rijalitiju, već i uživo. Super ti je stajao onaj ultrakratak šorc -  napisao je ovaj muškarac, koji je očigledno bacio oko na nju, a potom je poslao još jednu poruku:

"Uzeo sam apartman u hotelu 'Hilton', voleo bih da dođeš na večeru kod mene. Tu nas niko neće videti, voleo bih da te ljubim!"

OGLASILI SE SA PINKA! Za nekoliko sati Anabela OČI U OČI SA NAJVEĆOM SUPARNICOM, on će biti između DVE VATRE! SLEDI NEVIĐENI HAOS!

STIGLA U PINK DA POTPIŠE UGOVOR ZA ZADRUGU 4?! Svi je se sećamo iz DRUGE SEZONE, prevarila je MUŽA, pa dobila BATINE!

Iako smo očekivali "hepiend", Maja mu je odgovorila:

Foto: Informer HIT

 "Nemoj da mi šalješ poruke, ne znam odakle ti moj broj. Ne zanimaš me!" Taj fudbaler, koji se nijednog trenutka nije predstavio, bio je baš uporan:

"Dobro ako ne želiš, ali bar jednu noć da probam sa tobom! Voleo bih da menjam poze samo sa tobom. Voli te tvoj zvezdaš."

Kako je prepiska dalje tekla nismo mogli da vidimo jer je Maja stavila telefon u torbicu i otišla u prodavnicu, u kojoj je očigledno htela da se zasladi. Prvo je gledala lubenice. Uzela je jednu, pa drugu i na kraju je obe ostavila i otišla do frižidera sa sladoledom. Maji je izgleda "pao šećer", pa je sladoled olizala za pola minuta! Krenula je ka kolima, ali joj se tada odvezla pertla na patikama. Čim je to rešila, otrčala je u prvi taksi koji je videla na ulici, a gde se uputila, to znaju samo ona i taksista, pošto nam je tog trenutka pobegla iz vidokruga. Ko zna, možda je i otišla u hotel...

Reč očevica

Maja telefon ne ispušta otkad je izašla iz "Zadruge". Stalno je srećem u prodavnici i evo baš sada je pričala sa nekom drugaricom da je smara neki fudbaler Crvene zvezde. Rekla je da će ga blokirati jer ne voli "glupe fudbalere" i da je ne zanima ni to što igra u Crvenoj zvezdi. Ma bolje da počne da se zanima za fudbalere nego za oženjenog Janjuša!
Žena koja je stajala u prodavnici pored Maje

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija