• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

13.08.2020

07:40

ROMANA PANIĆ ULAZI U ZADRUGU 4! Potpuno je ŠVORC, a u RIJALITIJU će lako zaraditi VELIKE PARE! Snima pesmu pre ULASKA!

Rijaliti

ROMANA PANIĆ ULAZI U ZADRUGU 4! Potpuno je ŠVORC, a u RIJALITIJU će lako zaraditi VELIKE PARE! Snima pesmu pre ULASKA!

Podeli vest

Ekskluzivno saznajemo

Romana Panić ulazi u "Zadrugu 4", ekskluzivno saznaje Informer! Pevačica koja je završila u zatvoru u Brizbejnu zbog pljačkanja bankomata vratila se u Srbiju i počela da planira kako da zaradi novac!
Pop zvezda je u Australiji bila osuđena na dva meseca zatvora zato što je sa dečkom Filipom Mrkajićem ukrala 14.400 evra, ali je posle 40 dana zbog dobrog vladanja prebačena u imigracioni centar. Tamo je provela deset dana i u ponedeljak je deportovana kući.

''KIKIRIKI MAFIJA, MOGU DA TE KUPIM SA GAĆAMA'' Stanija UNIŠTILA Kristijana - Otkrila SVE TAJNE sa Farme! Haos u najavi!

Foto: informer/marko đoković

- Romana je zainteresovana da u septembru uđe u "Zadrugu". To vidi kao način da zaradi novac, pošto je trenutno švorc, ali i da se predstavi u boljem svetlu! Već se takmičila u "Farmi 5" pre sedam godina, pa joj rijaliti nije nepoznanica - priča dobro obavešten izvor za Informer.
Pevačica preko zajedničkih prijatelja pokušava da izvuče dobar honorar od vlasnika Pinka, Željka i Milice Mitrović:

BIO JE OMILJENI SRPSKI VODITELJ! Otišao iz Srbije nakon što je PRETUKAO verenicu! : Evo čime se danas bavi i kako izgleda! (FOTO)


- Ona smatra da treba dobro da odreše kesu, jer bi dobili njenu ekskluzivnu ispovest pred kamerama. Ispričaće sve što joj se dešavalo prethodnih godina, ali i kako je došlo do toga da bude osuđena za krađu. Svesna je da mnoge zanima kako je nekada popularna pevačica završila kao lopov u zatvoru! Ako se usaglase oko novca, potpisaće ugovor sa Pinkom.

Foto: informer/marko đoković


Prema rečima našeg izvora, Panićeva razmišlja da pre ulaska u "Zadrugu 4" poradi na karijeri.
- Otkad je upoznala Filipa i preselila se u Italiju, zapostavila je pevanje. Prijatelji je nagovaraju da pre ulaska u rijaliti snimi makar jednu pesmu. Romanin drug, kompozitor Dragan Brajović Braja planira da joj uradi numeru s kojom bi se vratila u muzički vrh - kaže naš sagovornik, koji je u svakodnevnom kontaktu sa pevačicom.

STIGLA U PINK DA POTPIŠE UGOVOR ZA ZADRUGU 4?! Svi je se sećamo iz DRUGE SEZONE, prevarila je MUŽA, pa dobila BATINE!

Romana je po povratku u Srbiju proslavila slobodu u jednom kafiću na Senjaku, gde je ispijala rakiju.
- Mnogo sam srećna što sam u Beogradu! Veoma sam uzbuđena, osećam neverovatnu euforiju. Divno je što sam konačno videla porodicu i prijatelje. Još nisam spremna da dajem izjave. Treba mi vremena da mi se slegnu utisci - izjavila je Panićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija