• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

23:48

ĆUTI, P**KO! STANIJA OBJAVILA SLIKU - IMA DOKAZ! Rat sa Kristijanom se ZAHUKTAVA: "Šta si radio JADNOJ ŽENI, treba da te je SRAMOTA!" (FOTO)

Rijaliti

ĆUTI, P**KO! STANIJA OBJAVILA SLIKU - IMA DOKAZ! Rat sa Kristijanom se ZAHUKTAVA: "Šta si radio JADNOJ ŽENI, treba da te je SRAMOTA!" (FOTO)

Podeli vest

Svađa ne staje!

Rat Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića se sve više zahuktava. 

Nakon što mu se prva starleta Srbije obratila bivšem prijatelju otvorenim pismom, mislili smo da je tu kraj, ali je ona ipak nastavila da ga proziva.

NAJVEĆI HONORAR ZADRUGE 4! Njoj su ponudili više nego MILJANI - ŠOK! Kristijan dobija DEO UNAPRED?! A Stanija...

- Pa da nastavimo! I ovo je još jedna tvoja bajka, Krile Grim! Druže, čemu ova lažna slika da šatro voliš svoju ženicu. Ti bre ne voliš nikoga i tebi ništa nije sveto. Čuj ja ti udarila na svetinju?! Pa ti prvi ne poštuješ svoj brak i ne vuci me za jezik! Šta si radio toj jadnoj ženi treba da te je sramota. Imam dokaze, ćuti p*čko! - napisala je Stanija pa nastavila.

Foto: printscreen

- Krile, stvarno si profi lažov. Ja ne smem s tobom na poligraf. Ti si u stvari patološki lažov. Ti sam sebe ubediš u svoje laži da su istina, tako da ti pobeđuješ poligraf 100%  - napisala je Stana.

Ipak, tu nije završila, pa je dodala još jedan stori o Kristijanu Goluboviću i poligrafu:

PRODUKCIJA JE POZVALA U ZADRUGU 4! Živa BOMBA - starleta se oglasila o ULASKU! Svi pričaju o njoj, ima veze sa SORAJOM (FOTO)

- Ja sam izneverovala za kakve stvari, koje su 100% istina, ti lažeš, kuneš se i hoćeš da ideš na poligraf. Tako da, ili si dogovorio tamo da ti poligraf nameste ili da ti ga slučajno ne daju, treće nema. Ako je neko verovao u poligraf, to sam ja. Sada ne verujem ništa. Samo i samo ako mogu lično da ti postavim pitanje, pa i da slažeš i da detektor kaže da si u pravu, a ja posle priložim dokaz. Tako ćemo - završila je ona, barem za sada.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinela

pre 3 godine

Najjači par u Zadruzi 4, bi bio kada bi se Pink dogovorio sa Happy TV, da puste i transferišu Ivana Marinkovića u Zadrugu, da bi se upoznao konačno, sa svojim sinom i provodio vreme sa njime i njegovom majkom, Miljanom, a usput i da izgladi odnose sa taštom Marijom... To bi svi gledali, grcali, plakali i živeli sa njima... To bi bila HITČINA!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija