• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

20:17

KRAO SI TELEVIZORE PO GRČKOJ, dok je MOJ OTAC umirao za SRBIJU! Stanija OPLELA po Kristijanu! Traži da se oglasi NADLEŽNI SUD!

Rijaliti

KRAO SI TELEVIZORE PO GRČKOJ, dok je MOJ OTAC umirao za SRBIJU! Stanija OPLELA po Kristijanu! Traži da se oglasi NADLEŽNI SUD!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku!

Stanija Dobrojević ponovo je odgovorila na prozivke Kristijanu Goloboviću, koji je nastavio da je vređa. Naime, ona se iznervirala što je Kristijan psovao njenu majku, pa mu je odbrusila na Instagramu.

MARIJA KULIĆ NIKAD SREĆNIJA! Zola DIGAO RUKE OD MILJANE, doneo odluku zbog koje će ONA POLUDETI! Veliki transfer!

"Kome ti psuješ majku ust*šku? Detetu palog borca i heroja? Meni čiji je otac dao život za Srbiju? A ti, patrioto, nacionalisto, gde si bio kada se ginulo za Srbiju? Dok se ginulo ti si krao polovne televizore po Grčkoj, kokošaru jedan! P*čko dezerterska", napisala je Dobrojevićeva

Foto: printscreen instagram

"Gde je pravda? Zakon? Sud?", nastavila je Stanija. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija