• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

16:26

NAKON HAPŠENJA ŠOK OBRT?! Zerina VAN SEBE - Pevač PUŠTEN IZ ZATVORA?! Trese se - Došao mi je na KUĆU! Iznela sve DOKAZE (FOTO)

Rijaliti

NAKON HAPŠENJA ŠOK OBRT?! Zerina VAN SEBE - Pevač PUŠTEN IZ ZATVORA?! Trese se - Došao mi je na KUĆU! Iznela sve DOKAZE (FOTO)

Podeli vest

Rešila da obelodani sve!

Pevač Dragoslav Dado Glišić, bivši partner Zerine Hećo danas je navodno uhapšen zbog nasilja nad bivšom zadrugarkom (detaljnije o tome smo pisali OVDE).

UHAPŠEN DADO GLIŠIĆ! Pevač prekršio ZABRANU PRILASKA - USLEDILE SANKCIJE!

Zerina se vidno uznemirena oglasila i otkrila šta se dešavalo.

- Pod velikim sam šokom, moram da se saberem. Imam rešenje i dokaz od policije da će biti uhapšen jer je prekršio zabranu prilaska meni. Dobila sam papir i poziv da je uhapšen. Kada sam dobila poziv da je uhapšen, okupala sam od njega. Posle pola sata sam dobila poziv da je pušten - rekla je ona vidno besna i dodala:

- Nisam objavila sve slike javno, moja Sara treba da krene u školu uskoro. Policija ima moje nalaze psihološke i fizičke, znaju da sam došla sa hemoterapije, imaju dokaze i rešenja od lekara i snimke - iznela je Zerina, pa nastavila...

ZERINA UHVAĆENA ISPRED POLICIJSKE STANICE! Bivša zadrugarka KUKA I TRESE SE, sve vreme u ruci drži OVO! (FOTO)

- Nikog nema sada uz mene, niko me ne pita kako sam, niko se ne slika sa mnom, sad sam barem videla ko su mi prijatelji. Nek mi se više niko ne javlja osim majke, ona je sa detetom, zato sada nije uz mene - rekla je ona i iznela sve dokaze. Pričala je o tome kako joj je Dado došao na kuću, zvonio joj je na interfon kada je ona odmah pozvala policiju i nakon toga dobila zabranu prilaska. Sve možete poslušati OVDE.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija