• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2020

20:29

MENSUR POČEO DA SE NABACUJE "ŽENI OD SULTANA"?! Usledio odgovor koji NIJE OČEKIVAO - spomenula i Minu!

Rijaliti

MENSUR POČEO DA SE NABACUJE "ŽENI OD SULTANA"?! Usledio odgovor koji NIJE OČEKIVAO - spomenula i Minu!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

U današnje izdanje radio "Amnezije" pored Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića, uključila se i pevačica Tijana Em, poznatija po svom hitu "Žena od sultana". Ona je prokomentarisala zadrugare, ali i otkrila ko joj je bio favorit.

- Pratila sam povremeno, uglavnom noću. Onda znam najbolje (smeh). Ma svi su bili super, Mensur je super, samo mora malo da se smiri - rekla je Tijana.

PINK POTVRDIO! Večeras će NJIH DVOJICA napraviti haos - BRUTALNO ĆE MU OČITATI LEKCIJU! Voditelju će trebati ŠLEM?

- Čini ti se, ja sam miran momak. Ja sam joj bio favorit, šta ima da se pita - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink printscreen

- Moj favorit je bila Mina, zato što se mnogo promenila. Jesi ti Mensure uticao na to, moram da priznam. Meni Stefan deluje super - istakla je Tijana.

Kenan Tahirović, momak iz Tijaninog spota, biće učesnik Zadruge 4, a evo kako ga je Tijana prokomentarisala.

- Moj ljubavnik iz spota? On je divan momak, malo je stidljiv i povučen, barem onako kako sam ga ja upoznala, ali tamo će da poludi (smeh) - rekla je Tijana u emisiji "Radio Amnezija".

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija