• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2020

22:22

TOMOVIĆ I JELENA PEŠIĆ PRVI PUT PROGOVORILI NAKON SVAĐE! Usledilo ŠOK priznanje - evo o čemu su sve PRIČALI!

Rijaliti

TOMOVIĆ I JELENA PEŠIĆ PRVI PUT PROGOVORILI NAKON SVAĐE! Usledilo ŠOK priznanje - evo o čemu su sve PRIČALI!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

U emisiji "Amnezija" uključio se Vladimir Tomović, a tom prilikom bivša zadrugarka Jelena Pešić i on prvi put su progovorili nakon "Zasdruge 3".

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Nemam ja problem bilo koga da pozdravim iz Zadruge, mislim da sam pored svih grešaka ostavio prostora da se javim svim zadrugarima - rekao je Vladimir.

RAT DUŠICE I ANABELE SE NASTAVLJA?! Atijasova PECNULA voditeljku, OVA BURNO REAGOVALA - Drama u najavi!

- Hvala takođe, ja sam rekla da zameram sebi tu svađu, pozdrav za njega i njegovu porodicu - rekla je Jelena.

Foto: printscreen/tvpink

- Nemam ja problem, Boro, ja sam gledao da idem u svaki odnos čistog srca. Ako sam pogrešio, živ sam čovek. Dese se greške, daleko da ima zle krvi, ljudi smo, praštamo. Nisam ja da njoj zameram, ja mogu sebi da zamerim. Njoj može da zameri neko bitan, ja njoj nisam bitan. Ja sam znao kako će ona da odradi taj rijaliti, odradila ga je kako treba, čestitam joj na tome. A da joj zameram, neću, ona zna gde je grešila - istakao je Vladimir.

- Ja sam isto rekla, sad kad me pitaš zašto je izbila onakva svađa, ne sećam se. Samo je mene zabolelo što su neke stvari dolazile sa njegove strane, da se on igra... - odgovorila je Jelena.

IMALA JE ZAVIDNU KARIJERU, A ONDA JE UŠLA U RIJALITI! Nećete verovati šta poseduje Zorica Marković!

- Razlog naše svađe je tvoj odlazak kod Stefana Karića i priča da ja nekome nisam prijatelj ili jesam prijatelj. Ja sam to dokazao, onima kojima sam rekao da jesam, ja sam lojalan. Ali otići nekome iza leđa i reći da ja nisam prijatelj, to me je povredilo. A povredilo me je i to što je to došlo od tebe jer si mi značila. Ja sam uvek bio na tvojoj strani, svi su te napadali zbog Filipa, ovoga, onoga, a ja sam stao na tvoju stranu i dao ti smernice - kazao je Vladimir.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

- Ja sam u tom trenutku mislila da mu nisi prijatelj, ali vidi, sve u svemu, kažem, ja mogu da izdvojim Vladimira u tome što sam njega stvarno gotivila, kao da se posvađam Boro sa tobom. Ja sam bila tu i za tebe - ubacila se Jelena.

- Neću je pozvati, ima ona svoje drugare, ako se sretnemo, pozdraviću je, a i ona ne očekuje da se javim. Ja joj želim svu sreću ovoga sveta. Niti je ona prema meni gajila samo drugarske simpatije niti ja prema njoj, i ona mene i ja nju sam gledao kao osobu sa kojom sam mogao da započnem emotivnu vezu, ali ona može da kaže da nije tako - zaključio je Vladimir u emisiji "Radio Amnezija".

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija