• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

12:47

TRUDNA JE! Bivša učesnica U DRUGOM STANJU - o njenoj PRELJUBI U RIJALITIJU su svi pričali! A ko je OTAC... ŠOK

Rijaliti

TRUDNA JE! Bivša učesnica U DRUGOM STANJU - o njenoj PRELJUBI U RIJALITIJU su svi pričali! A ko je OTAC... ŠOK

Podeli vest

To krije od svih!

Bivša učesnica "Velikog brata", Marijana Čvrljak, sada već Kovačević, saopštila je lepe vesti da je u drugom stanju. Trudnoću je potvrdila u telefonskom razgovoru za hrvatski "RTL Ekskluziv".

Marijana je postala poznata zbog ljubavi o kojoj se mnogo pričalo i pisalo - onoj koja se rodila između nje i srpskog muzičara Nikole Nemeševića Nemeša u "Velikom bratu" 2011. godine.

ŠOK - LUNA I MARKO NAPRAVILI SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ! Odmah stiglo UPOZORENJE! Izašao SNIMAK - evo šta su uradili! (VIDEO)

Ona je bila udata, a dok su je muž i dete čekali, uplovila je u novu romansu. Marijana i Nemeš su čas raskidali, pa se mirili. Njen suprug Ivan Čvrljak izjavljivao je tada u medijima da je Marijana bila žena njegovog života, ali da više ne želi da čuje za nju.

Foto: Printscreen You Tube

Nakon brojnih turbulencija sa Nemešom ipak je rešila da se uda za njega, a razvod je usledio nakon pet godina braka.

- Dosta mi je nje, ne želim više nikada da pričam o Marijani niti da čujem za nju, kao ni za rijaliti šou programe - oštar je bio Nemeš nakon rastanka za 24sata.hr.

Nakon njihovog propalog braka, započela je vezu s Tomislavom Grizeljem-Grickom, koji je kasnije postao i njen treći suprug.

Foto: Printscreen You Tube

No, prošle godine se saznalo da joj je i taj brak propao. Sada čeka drugo dete, sa četvrtim partnerom, kome ne želi da otkriva identitet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MALI PERICA

pre 4 godine

Pa kad nepraktikuje siguran se*,,, zna se sta je siguran se* jel barem zna skim ?

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija