• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

23.08.2020

14:12

ZERINA U LOŠEM STANJU, PRIKOVANA ZA KREVET, NA INFUZIJI?! Posle skandala desilo se OVO - morala hitno na ANALIZE?!

Rijaliti

ZERINA U LOŠEM STANJU, PRIKOVANA ZA KREVET, NA INFUZIJI?! Posle skandala desilo se OVO - morala hitno na ANALIZE?!

Podeli vest

Nije joj dobro!

Zerina Hećo, pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", danima unazad u središtu je skandala, nakon što je svog doskorašnjeg partnera, pevača Dada Glišića javno optužila da ju je godinu i po dana, koliko su bili zajedno, fizički i psihički zlostavljao.

Zerina, koja je bila vidno loše, u gostovanju u jednoj emisiji je priznala da zdravstveno nije dobro, te da će se povući iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila svim potrebnim analizama, a zatim izlečenju, te je ubrzo nakon gostovanja spakovala kofere i otišla kod majke i ćerke u rodno Sarajevo.

- Posle te emisije došla je u Sarajevo, nema više šta da traži u Beogradu. Jako joj je loše, nije dobro sa zdravljem... Odmah po dolasku odradila je tumor-markere i sve neophodne analize, a potom se zatvorila u kuću. Slabo jede, iz kreveta gotovo da ne izlazi i priključena je na infuziju, svi se nadamo da će se brzo oporaviti i biti bolje zdravstveno. Toliko joj je loše da čak juče ocu nije otišla na groblje, na godišnjicu smrti - kaže izvor blizak Zerini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 3 godine

Suvise je bilo sta reci,ali gola u krevetu za to nije bolesna!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija